Gönderen Konu: 2002 corolla 1,6 ac direksiyonu için yardım  (Okunma sayısı 1237 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
2002 corolla 1,6 ac direksiyonu için yardım
« : Eylül 06, 2008, 01:09:31 »
  herkese selam, bu sitede yeniyim o yüzden yanlışlar olursa uyarın düzeltirim. benim 2002 corolla 1,6 ac aracım var. herşeyinden memnunum ama sürat 160'ı geçince direksiyona 4 elle sarılıyorum. bu araçlarda direksiyon hıza duyarlımıdır(ki öyleyse benimki duyarsız bir araç  )direksiyon kontrolünü yüksek hızlarda nasıl daha stabil hale getirebilirim? herkese teşekkürler

Toyota Club Türkiye

2002 corolla 1,6 ac direksiyonu için yardım
« : Eylül 06, 2008, 01:09:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: 2002 corolla 1,6 ac direksiyonu için yardım
« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2008, 11:28:10 »
Hosgeldiniz Mevlut Bey. Arabanizi kazasiz belasiz kullanabilmeniz icin o hizlara pek cikmamaniz gerekir gibi geliyor... Almanya'da yasayip da autobahn surusu yapmiyorsaniz tabii ki...
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 06, 2008, 14:45:00 »
mevlüt bey arabanız hayırlı olsun.ahmet beye sonuna kadar katılıyorum.hakimiyetin daha rahat olduğu hızlar dururken 160 üzeri düşünmeseniz iyi olur.ama corollalarda yüksek hızlarda direksiyon sertleşmesinin iyi olduğunu biliyordum.belki de o modellerde bir problem olabilir.selamlar saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #3 : Eylül 07, 2008, 00:44:58 »
 merhaba ve hoşbulduk. aslında bu soruyu sorarken  Ahmet beyin söylediği gibi iyi niyetli,güzel ve yerinde  öğütler alacağımı tahmin ediyordum. içtenlikle söylüyorum bu güzel öğütler için teşekkür ediyorum. zaten bu hızlarda aracımı sürekli kullanan biri değilim ama bu hızlara çıkmam gerekirsede aracımın direksiyon hakimiyetine güvenmek isterim.
  Ozaman yardım sorumu şu şekilde güncelliyeyim, yüksek hızlarda aracımın direksiyonunun hıza göre yeterince setrleşmemesinin(daha doğru terim nedir bilmiyorum) nedeni ne olabilir. Doğuda merkeze uzak bir ilçede oturuyorum ve işin açıkcası merkezdeki servisede çok güvenmiyorum. o yüzden yardımcı olursanız sevinirim