Gönderen Konu: Bu Toyota alınır mı ?  (Okunma sayısı 1341 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 935 kere teşekkür edildi
Bu Toyota alınır mı ?
« : Ekim 30, 2013, 09:58:12 »
Arkadaşlar malum geçen hafta aracımı sattım .Model yükselteceğim için akşam nette gezinirken hem bütçeme uygun hem de km si düşük denilebilecek bir araç buldum linkini ekliyorum .Araç sahibi ile görüştüm araç genel olarak temiz beni tek düşündüren 1.6 CLASS olması birde aracın 1.313 tl lik kaydı var .Araç sahibi serviste tampon değişti demiş akşam 5664 de mesaj attım çarpma yazıyor .Araç sahibi ile görüştü babam beton mantar a çarptı tampon çatladı ondan dolayı kaskodan tampon değişimi yapıldı dedi fakat bir ön tampon bu kadar pahalı mı .Birde bu aracı tavsiye edermisiniz .Malum e12 kasadan indik artıların eksileri nelerdir .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-tertemiz-auris-142215889/detay/

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance

Toyota Club Türkiye

Bu Toyota alınır mı ?
« : Ekim 30, 2013, 09:58:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 18 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu Toyota alınır mı ?
« Yanıtla #1 : Ekim 30, 2013, 10:24:55 »
ben e12 aracımı bu arabaya değişmem ;) hem model yakıt ve fiyat olarakta sanki bu araç bana biraz pahalı geldi..
E12

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 157 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 30, 2013, 12:02:12 »
temiz arabanın fiyatı olmaz tabi ama bana da pahalı geldi açıkcası..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 935 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 30, 2013, 15:03:08 »
arkadaşlar öğlen yemek arası araç sahibi ile buluştuk. Araç arkadaşın anlattığı gibi fakat .Auris kullanıcıları yanlış anlamasında bence kesinlikle o paraların arabası değil .27 bin teklif ettim adamda yok dedi ama şimdi gelince tekrar düşündüm 25 e verse de almam
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 157 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 30, 2013, 17:34:49 »
arkadaşlar öğlen yemek arası araç sahibi ile buluştuk. Araç arkadaşın anlattığı gibi fakat .Auris kullanıcıları yanlış anlamasında bence kesinlikle o paraların arabası değil .27 bin teklif ettim adamda yok dedi ama şimdi gelince tekrar düşündüm 25 e verse de almam

Bu biraz da arabadan ne beklediğinize bağlı olarak değişir tabi ki.. sonuçta insanlar bu paraya alıp sattıklarına göre onlara göre ederi bu..

Ben şahsım adına kendi arabam için konuşayım... bu fiyata sorunsuzluk,düşük yakıt tüketimi açısından benim için muadili yok..
2017 C-HR Hybrid Diamond