0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam yakıt alırken hem hızlı hem yavaş da aldım ve fazla oynamıyor km sıfırla denemenizi tavsiye ederim
selam arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim yakın dostumun tavsiye etmesi üzeri kullandığım firmaya ait 1.5 dizel araçla denedim normalde şehir içi 600 / 650 km arası yapıyordu ve 750 km yaptı bunu 4 sefer denedim her seferinde 80 ile 100 km farketti ve kendinin 2006 benzinli corolla duz vites kendi arabamı deniyorum yapmanız gereken yakıt alırken pompa tabancasını 1 . kademeye en düşük de almanız tavsiye ederim ve neden derseniz hızlı alınan yakıt da köpük ye para ödüyorsunuz pompa görevlisine sorduğunuzda hemen olmaz derler ben denemenizi tavsiye ederim kazasız belasız yolculuklar saygılarımla
Aynen oyle benim arkadasimda soyledi ciddi farkediyor onceden benzinlikte tuvalete girip cikana kadar benzin dolmus oluyordu bu seferkinde cikti bi 2-3 dakika daha surmustu ve onceden 620 km oldugunda ceyrek depo oluyordu simdi ceyrek deponun ustundeydiarax benzinli 1.6 corolla
la git kumda oyna
LPG pompalarında da böyle bir olay var mı?
Ne alaka ?
ne biliyim içimden geldi ben inanmıyorum tamamen sürüşünüze göre değişir
Surus aybi babamin yaninda genelde onun fotokopisi gibiyim ki donuste yagmur falanda vardi bosa atmadim full viteste geldim.
1 depo ile kaç km yapıon onu söyle sen
Ali LPGde şöyle birşey başıma geldi.Eski aracım bitikken 29Lt LPG alıyordu.Yol üzerinde bir istasyonda 35Lt aldı ama aynı Km gitti.Yani pompanın kalibrasyonu bozuk veya oynanmıştı.