0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
garanti konusunda fikri olan var mı? değişim yaparlar mı eskiyen parçaları ücretsiz?
slmlar. 1 ay sonra 2011 model toyota corrolla 1,6 comfort extra aracımın garantisi bitiyor. 30000 periyodik bakımını da 20 gün önce yaptırdım. Aracımın garantisi bitmeden önce servise gidip bozulmamış olmasına rağmen parça değişimi yaptırmak gibi bir durum mümkün mü? Aynı durum opel astra classic hb kullanan bir arkadaşım opel de akü, amortisör, direksiyon kutusunda bir parça, pencere fitilllerini vs garanti süresi dolacağı için servis tarafından ücretsiz değiştirmiş.2- direksiyon park etme esnasında sağa sola doğru çok kırım yapınca tık yık tık diye ses yapıyor. Sizce bu normal mi?bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Toyota aks bilyası ve 1ND-TV motorlar için debriyaj sesine ait tsb yayınlamış.
Şase aralığı var mı abi
Hasan abi debriyaj sesi konusunu biraz daha açabilir misiniz?
Açıkçası bülten içeriğini bilmiyorum ama çoğumuz duyuyoruz diye tahmin ediyorum bu sesi. Açıklama kısmınıda "ND motorlar - Debriyaj tıkırtı sesi" yazıyor. Her seferinde para verip bülten indirmek istemiyorum artık. Bu yağ eksiltme ile ilgili bültenler için 2 sefer para verdim. 1 saatlik üyelik 3€.