Gönderen Konu: motordan gelen ses  (Okunma sayısı 1081 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 177000
  • 4 kere teşekkür etti
motordan gelen ses
« : Ekim 25, 2013, 21:27:34 »
selam  herkeze iyi günler arkadaşlar 95 xei aracımda motordan gaza bastığımda vınnn die bi ses geliyo ilk kayışların ordan sandım bulmak için dreksiyon yağ pompası kayışını boşa çıkardım ve ses devam ediyo pompadan değil şarz dinamosunuda boşa çıkardım ses devam ediyo arkadaşlar manifoltu ve  hortumların kontrolünüde yaptım patlak kaçak yok sanki manifoltun içinden geliyo orasıda beni aşıyo arkadaşlar fikri olan varsa benimle paylaşırsanız çok memnun olurum teşekkürler
herkez özeniyo kimse çözemiyo -ince 95-

Toyota Club Türkiye

motordan gelen ses
« : Ekim 25, 2013, 21:27:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
Ynt: motordan gelen ses
« Yanıtla #1 : Ekim 25, 2013, 22:32:02 »
selam herkeze iyi günler arkadaşlar 95 xei aracımda motordan gaza bastığımda vınnn die bi ses geliyo ilk kayışların ordan sandım bulmak için dreksiyon yağ pompası kayışını boşa çıkardım ve ses devam ediyo pompadan değil şarz dinamosunuda boşa çıkardım ses devam ediyo arkadaşlar manifoltu ve  hortumların kontrolünüde yaptım patlak kaçak yok sanki manifoltun içinden geliyo orasıda beni aşıyo arkadaşlar fikri olan varsa benimle paylaşırsanız çok memnun olurum teşekkürler
triger gergi bilyası bozuk olabilir.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 17, 2013, 15:20:19 »
Soruna biraz geçte cevap olsa tam manifotun oradan yapıyor.. Motoru aç 2 vida var sıkı ver manifot girişini. Düzelir bende de 5.000 devirden sonra yapıyor:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 17, 2013, 18:21:18 »
O ses benim arabada var boşta rölantide ses yok biraz gaza basınca yapıyor      Kadir beyin dediği gibi manifolttan yapıyor olabilir onların vidaları gevşeyebiliyor benim bi kez gevşedi sıktım