Arkadaşım allah kolaylık versin ,verso nun kabin içindeki sigorta yerini servisler dahi bilmiyor,aynı olay benimde başıma gelmişti,tam 4 tane servisi aradım , 7-24 yol yardımı aradım adamlar hep eski kasanın sigorta tablasının yerini söylediler,
Direksiyonun sol alt tarafında bir kapak var orayı aç ,karşına sigorta tablası gelmesi gerekirken,versoda role tablası geliyor ,işte saçmalık burada sigortayı o tablanın alt tarafına debriyaj pedalını üst kısmına koymuşlar o kısmı göre bilmen için sırt üstü fren pedalını olduğu yere yatman lazım ,sigortaları gene göremiyeceksin ,çünki sigortanın olduğu yerde kapak var onu çıkarman lazım ,resmen şeytanın bile aklına gelmiyeceği yere koymuşlar ,yolda izde kalsanız değişmek ve yerini bulmak imkansız ,hayatımda bukadar saçma sigorta tablası yeri versoda gördüm, yerini servisler dahi bilmiyor.işin saçmalığı kullanma klavuzunda dahi yeri gösterilmiyor, sökülen kapak üzerinde, hangi sigorta nerenin olduğu gösteriliyor,kitapçıkta o dahi yanlış yazılmış.