0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence "Pazarlık Sünnettir" hadisi biraz farklı anlaşılıyor bizde internette yüksek model araçlarda 3-5 bin TL, düşük modellerde ise 1-2 bin TL arası fazladan fiyat konuluyor sonrasında alacak olursanız normal fiyatına düşüyor. Arayıp iletişime geçerseniz fiyatın en az 1000 TL kadar sırf telefonda düştüğüne şahit olacaksınızdır diye tahmin ediyorum.
Kardeşim 45.250 yazmış 43 e inse ne olcak arabanın fiyati 38 39 arası olacak .yani 6 bin pazarlık olur mu ?
Piyasasının maksimum 30 bin lira olduğu 1.4 d4d corolla'yı 35-36 koyanlar var kardeşim yapacak bir şey yok alıcı açısından ama satıcıda biraz zor müşteri bulur.
30 bin lirada ne yahu. 2008 D4D Comfort Aracımın kasko değeri bile 34bin lira. Bayram öncesi 36.500 verdiler vermedim. Piyasa yüksek evet ama tüm araçlar için böyle. Sıfır araçların fiyatı yükseldiği için durum böyle sanırım.
2008 üst kasası gene, benim bahsettiğim e120 kasası.