Gönderen Konu: park sensörü + yan kapı bantları + tampon muhafaza bantları= 1100 tl fiyat nasıl  (Okunma sayısı 4635 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra, Kar Beyaz
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
forumdan en ince ayrıntısına kadar okudum az önce çorum şamlıoğlu toyota plaza dan park sensörü için = 300 lira (orjinal toyota ürünü LCD mesafeyi metre olarak gösteren cinsinden) + yan kapı bantları = 250 lira (boya dahil) + = tampon muhaza bantları = 250 lira ve toplamda 1.100 lira yapıyor ki bana forum içerisinde okuduğum uygulamalardan sonra abest fahiş bir fiyat gibi geldi. sizler bu fiyatları ve yapmayı düşündüğüm uygulamalrı nasıl buluyorsunuz?
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '12
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
forumdan en ince ayrıntısına kadar okudum az önce çorum şamlıoğlu toyota plaza dan park sensörü için = 300 lira (orjinal toyota ürünü LCD mesafeyi metre olarak gösteren cinsinden) + yan kapı bantları = 250 lira (boya dahil) + = tampon muhaza bantları = 250 lira ve toplamda 1.100 lira yapıyor ki bana forum içerisinde okuduğum uygulamalardan sonra abest fahiş bir fiyat gibi geldi. sizler bu fiyatları ve yapmayı düşündüğüm uygulamalrı nasıl buluyorsunuz?

Merhaba Hasan bey,

Bildigim kadarıyla orjinal park sensörü yok Toyota'nın. Aynı üründen bahsediyorsak aracı alırken bende taktirmiştim. Abuk subuk zamanlarda ikaz veriyor hiç engel yokken.. Ben pek memnun degilim.

Bilginiz olslun.
Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Bursada 4ay once kapi ve tampon bandi icin iyi bir pazarlikla 350 tl odedim.bilginize.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
Park sensörüne okadar para vereceginize bunu öneririm aynı paraya hem ön hemde arka
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/cenmax-pm4305-on-arka-park-sensoru-aci-aparatli-95848105
Buda sadece arka sensörlü
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/cenmax-pm-25-led-displayli-4-lu-park-sensoru-49541502

marka olarak cenmax mı diye sorduğumda toyotanın orjinal ürünü dediler servisten.

marka olarak cenmax mı diye sorduğumda toyotanın orjinal ürünü dediler servisten.

ben de muhtemelen aracın ilk sahibi ile servise gideceğim öncesinde aynı plazadan bir kaç tane araç aldığından belki indirim söz konusu olabilir.

Merhaba Hasan bey,

Bildigim kadarıyla orjinal park sensörü yok Toyota'nın. Aynı üründen bahsediyorsak aracı alırken bende taktirmiştim. Abuk subuk zamanlarda ikaz veriyor hiç engel yokken.. Ben pek memnun degilim.

Bilginiz olslun.

teşekkür ettim tavsiyeniz için.
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Hasan bey,
Servisin taktığı park sensörleri de Cenmax. Eğer servise taktırırsanız kullanma kılavuzunda "Cenmax" olduğunu görürsünüz. Ben aracı alırken serviste önce arka sensör, bir sene sonrasında yine serviste hem ön hem de arka tarafa olmak üzere iki kere dijital göstergeli Cenmax taktırdım. Söyleyeceğim şu ki; bence Cenmax güzel bir ürün, fakat serviste taktıracağınıza dışarda taktırın. Eğer bulunduğunuz yerde yetkili servisi varsa direk kendi servislerine bile taktırabilirsiniz.
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
fiyat nasıl sorusuna soygun derim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi

ben de muhtemelen aracın ilk sahibi ile servise gideceğim öncesinde aynı plazadan bir kaç tane araç aldığından belki indirim söz konusu olabilir.

teşekkür ettim tavsiyeniz için.
evet hasan beye katılıyorum daha once kullandığım 2005 avensisdede park sensörü cenmax idi Istanbulda bulunanlar için merkezi kolaylıkla bulabilirler.cenmax servisinden edindiğim bilgiye göre araçlar getirilirken park sensörsü getiriliyor ve hepsi Türkiye'de monte ediliyor.Ayrıca yeni aldığım aracada alarm hediye ettiler markasını bilemiyorum şu an ama kullanma klavuzunda Avensis araçlar için Turkiyede üretilmiştir ibaresi var.Servise o kadar para vermeye hiç gerek yok bencede dışarıda taktırın çok daha hesaplı olur.
Selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 77000
  • Model Yılı: '08
  • 9 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi

Hasan Bey selam.
Öcelikle servise aldanmayın derim ben gecen ay ben kapı çıtası ve park sensorunu taktırdım parçaları kendim temin ettim. parayı yolda toplamıyoruz gidip kanmayalım bu gibi şeylerde servide.

Park sensorunu BIM mağazasından 40 tl idi yanlış değilsem böyle bir fiyata aldım hem göstergeli hemde santim santim yaklaştıkça size uyarı veriyor sesli.40 tl ye elektirkçiye bağlattım.

Kapı çıtasına gelince nette aylarca araştırdım ve tesaduf Batmanda bir parçacıda buldum ondan aldım.Fiyatı 70 tl inanılmaz bence.Üstelik arjinalden daha şık ortasındada mikelaj kaplama var sadece araç rengine göre boyatacaksınız.Ve ben kendim yapıştırdım 3m bantı var arkasında eğer sağlam olsun diyorsanız kabortacıların kullandığı silikon ile destekleyip yapıştırın bence..Aşağıdaki adres eğer almayı düşünürseniz kapı bantları.Sevgiyle kalın..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-corolla-2007-2012-kapi-citalari-takim-70-tl-82229619/detay/
2008 1.6 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
tavsiyeniz için teşekkür ettim, bizi büyük bir masraftan kurtaracak gibi. BİM'den ne zaman aldınız sanırım yılda bir kez getiriyor dediğniz ürünü, tanıdıkta var ama şuan ki ikemetgahımızlefkoşa olunca netten de herdaim takip etmeyince muhtemelen kaçırdık. park sensörünün markası öncesinde yapılan kampanyalardan satılanlarla aynı mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Hasan bey fiyatlar çok yüksek .

Benim tavsiyem park sensörünü dışarıda taktırıp kapı bantlarını da fiyat yüksek olmasına rağmen dışarıda orjinali gibi bulamayacağınızı düşünerek serviste taktırmak olur .Dışarıda kapı bantları satılıyorsa ve orjinalle aynı ise bence onları da dışarıda taktırın . Tampon bantlarına da bence gerek yok . Birde verdiğiniz ürünler 1100 değil 800 yapıyor ya bir ürünü eklemeyi unuttunuz yada hesaplamada yanlışlık var .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Araç: Başka Marka
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
300+250+250 800 etmiyor mu ben mi yanlış anladım
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
O değil de şu beyaz accord çok güzel duruyor hocam yahu.

Bu arada fiyatlar fazla gibi. Bence de dışarda yaptırın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 77000
  • Model Yılı: '08
  • 9 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
tavsiyeniz için teşekkür ettim, bizi büyük bir masraftan kurtaracak gibi. BİM'den ne zaman aldınız sanırım yılda bir kez getiriyor dediğniz ürünü, tanıdıkta var ama şuan ki ikemetgahımızlefkoşa olunca netten de herdaim takip etmeyince muhtemelen kaçırdık. park sensörünün markası öncesinde yapılan kampanyalardan satılanlarla aynı mı?

Sanırım bir yıl oldu ama benden sonra bir kaç kez daha görmüştüm cenmax park sensoru.Kare şeklinde ve sesli uyarı ile fiyatına göre süper diyebilirim.Kapı bandına gelince boyutu görünüşü orjinali ile birebir aynı artısı orta kısmında mikelajlı bir görünüm var daha şık bence.

2008 1.6 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 103000
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti

yaptığınız hesap doğru 800 yapıyor benim kafamda hep hız sabitleyici de olduğundan 300 lira onun da payını eklemişim. Farkındalığınız için teşekkürler.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 08, 2013, 19:13:45
Böyle bir şeyde işinizi görürmü

http://www.bitenekadar.com/vekan-sesli-ikaz-park-sensoru-33989-firsat-urun?upcid=37913&catid=1-5-126-1

bir hayli ucuz gibi duruyor, ama kullanışı nasıldır bilmiyorum. ses çıkaran parçasına bakınca pek öyle ahım şahım birşeye benzemiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
2011 kar beyazı corollamı aldığımdan bu yana aksesurlarını ekonomik duruma ve bulduğum malzeme ve ürüne göre tamamlamaya çalışıyorum. konuyla ilgili açtığım konu başlıkları; 1. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=54751.0 ve http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=54751.0 120 günden fazladır yanıtlanmadığından yeni konu açmam öerildiğinden yeni konu açmak durumunda kaldım.

Kapı bantlarını http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-toyota-kapi-banti-4-adet-163081641/detay/ satıcı ile anlaştım. Kargolayacağını sonrasında ücretini ödeyeceğimiz yönünde anlaştık şuan itibariyle, sonrasındaki gelişmeleri sizlerle paylaşırım. Öncelikle boya sonrasında yapıştırma işlemi yapacağım.

Hız sabitleyici için ise başka bir satıcı ile anlaştım, fakat ürün onun elinde henzü olmadığından sonucunda ne olacağı belli olmadığından ne olarak buraya koyamadım. Sonrası gelişmeleri yazarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi

bimi boşverin cenmaxın servisleri her yerde var bir çok araba servisi zaten cenmax takıyor ama sensörleri boyamıyorlar ondan mütevellit ben servise taktıracak gibiyim
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
Ali bey ben park sensörünü taktırdm, http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=58637.0 burada paylaşmıştım inceleyebilirsiniz.