Bildiğiniz üzere daha öncede sorunumu anlatmıştım ama eksik olabiliceğini düşünüp video çekerek size göstermek istedim . 1. ve 2. vitese geçerden boşluk var. Bununla birlikle vites değişirken sadece 1.ve 2. vitese geçerken bi yere sürtüyor demiri demire sürter gibi . Ve 1. ve 2. vitese geçerken cik cik diye ses geliyor ve yine 1. ve 2. viteste vites değiştirmek için ayağımı gazdan çektiğimde silkeleme oluyor . Debriyaj da boşluk var ve vites değişirken ayağımı debriyaj'dan kaldırırken halat kopar gibi tık tık ses geliyor stop ettiğimde gelecek mi diye denedim yine tık tık ses geldi ayağımı debriyaj dan kaldırıken . Bu sorun beni mahvetti sanayiye de uğrayamadık sürekli okul ve eve geldiğim zaman işler oluyor. bu cumartesi kesinlikle götüreceğim . Gitmeden önce sorunumun neden olduğunu ve yapılması kolay bişey mi acaba diye öğrenmek adına konuyu açmak istedim. bu ses sorununu ve boşluğu da çözersek çok mutlu olacağım. Ani kalkışlar yapan biriyim bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben ama bu konuda beni bilgilendirecek biri olursa çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim.
Bu video vitesteki boşluk daha önce yoktu . Bu Aksiliklerle peydah oldu. bu videoda 1. ve 2. Vitese geçişte sütme de var.
video 2013 10 19 17 14 00Bu video da debriyaj da ki boşluğu çektim normol mi bilmiyorum ama benim için pek hoş gelmiyor. ayrıca araç çok geç kavrıyor .
video 2013 10 23 20 35 47Bu video da 1. ve 2. vitese atarken gelen sesi çekmek adına telefonu arabanın altına koydum sesi çektim. bu ses 1. ve 2. vites te geliyor sadece.
video 2013 10 23 20 36 46Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.