Gönderen Konu: kilitleyince camın otomatik kapanması  (Okunma sayısı 32689 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '17
  • 15 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
kilitleyince camın otomatik kapanması
« : Ekim 23, 2013, 14:40:02 »
merhaba arkadaşlar, daha önce bahsedilmişse kusura bakmayın forumda bulamadım, arabayı kilitleyince camın otomatik kapanması için ne yapmamız gerekir ? yağmurlu havada açık unutunca ne olduğunu tahmin edersiniz...

Toyota Club Türkiye

kilitleyince camın otomatik kapanması
« : Ekim 23, 2013, 14:40:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür etti
Ynt: kilitleyince camın otomatik kapanması
« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2013, 20:36:05 »
ne güzel memleket, sizce araştırmadım.. konuyu kapatıp siliniz lütfen...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 36000
  • Model Yılı: '10
  • 15 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 23, 2013, 20:45:59 »
merhaba arkadaşlar, daha önce bahsedilmişse kusura bakmayın forumda bulamadım, arabayı kilitleyince camın otomatik kapanması için ne yapmamız gerekir ? yağmurlu havada açık unutunca ne olduğunu tahmin edersiniz...
Aparatı var arkadaş hyundai ye taktırmış ya da ilk sahibi ne, aracı kapatınca camlar otomatik kapanıyor.
Toyota Corolla 2001 1.6 Terra Special
Toyota Corolla 2010 1.6 Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 23, 2013, 21:41:47 »

Arkadaşım o kadar çok araştırmışsın ki, arama sonucuna hayran kaldım. Memleket nere?
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 24, 2013, 00:25:46 »
ben her indiğimde arka camları kontrol ediyorum çevirmeli olunca yapcak bişey yok. en azından sizinki otomatik kontrol edebilirsiniz
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 24, 2013, 08:04:16 »

Memleketim çok güzeldir gerçekten :)  atar yapmadan önce araştırmış olsaydınız daha güzel olurdu ;) ben bunları arama kısmına cam kaldırma modülü yazarak 5 sayfa buldum ,  peki siz ne yaptınız nasıl araştırdınız da bulamadınız ?

Arkadaşım o kadar çok araştırmışsın ki, arama sonucuna hayran kaldım. Memleket nere?

:rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 24, 2013, 09:08:51 »
Modüle gerek yok bi süre sonra "tik" oluşuyor, otomatik kontrol ediyorsunuz :D Misal ben 4 cam otomatik olduğu için kontak kapadıktan sonra kapı açmadan iki parmağımla önce ön, sonra arka cam tuşlarına basıyorum,sonra araçtan iniyorum.. Toyota böyle sürekli bizi düşünmeye zorladığı için,alzheimer olma riskimizi de azaltıyor..teşekkürler toyota  :rofl:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 24, 2013, 09:09:33 »
Sami kardeş, espri anlayışımız farklı o kesin, ama kesin olan bir şey daha var ki o da soruna çözüm kolay.Yukarıda ki konu linkleri dışında takıldığın ve bizim bildiğimiz bir husus olursa bilgimizi paylaşırız.Kolay gelsin
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ekim 24, 2013, 14:40:20 »
sorunlar ve çözümler auris bölümünü baştan sona inceledim özellikle auris için ne bulabilirim diye ve bulamadım, yaptığım arama buydu arkadaşlar, verilen cevapta da espri filan göremedim sadece aramamışsın diye yaftalanmak canımı sıktı, her neyse, auris aracı olup da bunu kullanan var mı öyle sorayım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 24, 2013, 15:05:00 »
sorunlar ve çözümler auris bölümünü baştan sona inceledim özellikle auris için ne bulabilirim diye ve bulamadım, yaptığım arama buydu arkadaşlar, verilen cevapta da espri filan göremedim sadece aramamışsın diye yaftalanmak canımı sıktı, her neyse, auris aracı olup da bunu kullanan var mı öyle sorayım..

yanlış anlaşılmalar ve bilgi eksikliği durumu var, sıkıntı olacak bir durum değil,

arama işlemini daha basit ve kolay yapabilmeniz için forumun sağ üst köşesindeki arama yerinden ilgili yardım alacağınız bilgileri yazarak aratabilirsiniz...

mesut beyin yönlendirdiği konulara gözatabilirsiniz... kolay gelsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Kasım 05, 2013, 15:50:12 »
modacardan termikli 4lü cam kapatma modülü sipariş ettim ve dün elime ulaştı. bugün sanayide alarm, kilit işlerinden anlayan bir elektrikçiye gittim ve arabama bakıp ben buna bu cihazı takmam beyne zarar verir dedi. başka ustaya göstersen takarlar ama dediğimi unutma dedi. yetkili serviste tanıdığım bir usta vardı onu aradım cam kapatma modülü alacağımı söyledim ve arabama uygun olur mu bir sorun çıkartır mı dedim. beyne zarar verir hocam sıkıntı çıkartır taktırmayın demesi üzerine birbirinden bağımsız iki kişinin aynı şeyi söylemesi üzerine vazgeçtim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '08
  • 22 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 05, 2013, 17:19:47 »
modacardan termikli 4lü cam kapatma modülü sipariş ettim ve dün elime ulaştı. bugün sanayide alarm, kilit işlerinden anlayan bir elektrikçiye gittim ve arabama bakıp ben buna bu cihazı takmam beyne zarar verir dedi. başka ustaya göstersen takarlar ama dediğimi unutma dedi. yetkili serviste tanıdığım bir usta vardı onu aradım cam kapatma modülü alacağımı söyledim ve arabama uygun olur mu bir sorun çıkartır mı dedim. beyne zarar verir hocam sıkıntı çıkartır taktırmayın demesi üzerine birbirinden bağımsız iki kişinin aynı şeyi söylemesi üzerine vazgeçtim.

Bahsetmiş olduğunuz modülü bende aracıma taktırmak için araştırma yaptım. bahsi geçen modül cenmax ta da varmış. bana cenmax yetkilisinin mesajında '' ürünümüzü yetkili serviste taktırabilirsiniz'' ibaresi vardı. eğer gerçekten zararlı ise yetkili servis takıyormu gerçekten merak ettim!
KoRKTuKÇa TuTSaK, üMiT eTTiKÇe öZGüRSüNüZ
            2008 Toyota Corolla Elegant 1.6

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=49954.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Kasım 05, 2013, 20:23:20 »
kırşehirde parasıyla usta bulmak zor, bu adam da takar parasını alırım diye düsünmedi taktırma dedi, baska bi yere sordugumda var o arabaya ozel 130 tl dedi göster dedim universal bi modül gösterdi içimden söylendim cıktım baska bir servisi arayıp sorsam onlar ne der acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 3000
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 13, 2013, 01:31:34 »
arkadaşlar cam kapama falan değilde ben aracı kumandana acınca parklar yansın istiyorum yokmu böyle bi modül kullanan bilen duyan gören :)
2013 Toyota Auris Active Skypack 1.4D-4D white

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota ''CAN''dır...
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 13, 2013, 01:44:10 »
arkadaşlar cam kapama falan değilde ben aracı kumandana acınca parklar yansın istiyorum yokmu böyle bi modül kullanan bilen duyan gören :)

Follow me home modülü var forumda konusu açıldı araştırırsan bulabilirsin videolarıda vardı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 13, 2013, 02:21:32 »
Modüle gerek yok bi süre sonra "tik" oluşuyor, otomatik kontrol ediyorsunuz :D Misal ben 4 cam otomatik olduğu için kontak kapadıktan sonra kapı açmadan iki parmağımla önce ön, sonra arka cam tuşlarına basıyorum,sonra araçtan iniyorum.. Toyota böyle sürekli bizi düşünmeye zorladığı için,alzheimer olma riskimizi de azaltıyor..teşekkürler toyota  :rofl:

Ayni durumdayiz her  seferinde bende oyleyim inmeden ince mutlaka ilkbas on sonra arka :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)