0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar, daha önce bahsedilmişse kusura bakmayın forumda bulamadım, arabayı kilitleyince camın otomatik kapanması için ne yapmamız gerekir ? yağmurlu havada açık unutunca ne olduğunu tahmin edersiniz...
ne güzel memleket, sizce araştırmadım.. konuyu kapatıp siliniz lütfen...
Arkadaşım o kadar çok araştırmışsın ki, arama sonucuna hayran kaldım. Memleket nere?
sorunlar ve çözümler auris bölümünü baştan sona inceledim özellikle auris için ne bulabilirim diye ve bulamadım, yaptığım arama buydu arkadaşlar, verilen cevapta da espri filan göremedim sadece aramamışsın diye yaftalanmak canımı sıktı, her neyse, auris aracı olup da bunu kullanan var mı öyle sorayım..
modacardan termikli 4lü cam kapatma modülü sipariş ettim ve dün elime ulaştı. bugün sanayide alarm, kilit işlerinden anlayan bir elektrikçiye gittim ve arabama bakıp ben buna bu cihazı takmam beyne zarar verir dedi. başka ustaya göstersen takarlar ama dediğimi unutma dedi. yetkili serviste tanıdığım bir usta vardı onu aradım cam kapatma modülü alacağımı söyledim ve arabama uygun olur mu bir sorun çıkartır mı dedim. beyne zarar verir hocam sıkıntı çıkartır taktırmayın demesi üzerine birbirinden bağımsız iki kişinin aynı şeyi söylemesi üzerine vazgeçtim.
arkadaşlar cam kapama falan değilde ben aracı kumandana acınca parklar yansın istiyorum yokmu böyle bi modül kullanan bilen duyan gören
Modüle gerek yok bi süre sonra "tik" oluşuyor, otomatik kontrol ediyorsunuz Misal ben 4 cam otomatik olduğu için kontak kapadıktan sonra kapı açmadan iki parmağımla önce ön, sonra arka cam tuşlarına basıyorum,sonra araçtan iniyorum.. Toyota böyle sürekli bizi düşünmeye zorladığı için,alzheimer olma riskimizi de azaltıyor..teşekkürler toyota