0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Siyah araçta ki jant Elegant jantın aynısı ama deseni farklı.Toyota'nın jantlarını şuan için CMS üretiyor.Ucuz maliyetli olması için Toyota için üretilmiş bir jant.Bütün Toyota yetkili satıcılarında siyah araçta ki jantı bulabilirsiniz.
Sahibinden.com üzerinde neredeyse bütün 1.6 comfort extra araçlarına baktım ama siyah olan gibi göremedim. Tabi resimlerde pek anlaşılmıyorda olabilir. Ancak genellikle beyaz olanınki gibi görüyorum.1.6 Comfort extra araç alınırken 2011 yılında jantlar standart siyah araçtaki gibi gelmiyor mu peki? Yoksa herkes fark vererek daha desenli olan modelimi yani beyaz araçtakini seçmişler.Siyah araç için araştırma yapıyorum o yüzden soruyorum, zaten 1.6 comfort extralar orjinal çelik jant alınıyorsa neden replika jant takmışlar üzerine. Yakından bakınca ortadaki siyah toyota amblemlerinin silinmiş olduğu görülüyor.
Faruk arkadaşımızın söylediği ortası boş göbek benim Corolla'da ki gibi.Bende de aynı jant var.Elegant janta bin küsur TL istediler ben bunu çingene pazarlığıyla 500 liraya almıştım.Görüntü anlamında o kadar da kötü bir jant değil.
Abi benim takıldığım nokta şu comfort extrada elegant jantı geliyor bildiğim kadarıyla. Yani neden farklı o aracın jantı onu anlayamadım.
Şimdi içime şüphe düştü. Dediğiniz gibi orjinal elegance jantlarla geliyorsa neden bu jantlar değişik?
Şüpheye düşecek birşey yok. Comfort extralar zaten kapak jantla çıkıyordu. Sonradan elegant jantları hepsine koydular. Hatta son zamanlarda 1.33 comfortlarda bile alaşım jant hediye diye bir kampanyayı hatırlıyorum. Belli ki adam aracı alırken bu jantları aldı opsiyon olarak