Gönderen Konu: İkiside 2011 model 1.6 comfort extra çelik jantları farklı mı?  (Okunma sayısı 3092 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
Merhaba
Linkteki 2 aracında çelik jantları farklı geldi bana. Siyah olanda jantların ortasında kapak yok sadece toyota amblemi var.  Ama diğerinde çıkartılabilir kapaklı bir göbek var.
Göbekteki plastik kısım çıkmayan siyah aracın jantları orjinal midir?

Burdaki aracın jantlarının ortasında plastik toyota amblemli göbek var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2012-model-9000km-6-ileri-vites-133437186/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-sifir-ayarinda-1,6-toyota-auris-140365530/detay/#modalTab1
Burdakinde de var gibi gözüküyor ancak bu kısım çıkmıyor amblem sadece yapıştırma gibi.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
2side aynı bence sadece orta göbek kısmına faklı bir kapak takmış sahibi.
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Siyah olan aracın jantları replika jant, kolların yanında küçük bir düz hat var beyazda dikkat ederseniz. Ancak bu hat siyah olanda yok, orjinal olan beyaz olanın jantı.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Her ikisi de orjinal Toyota jantı.
Beyaz araçta ki jant Elegant jantı.Araç alınırken ekstra ücret karşılığı alınmış bir jant.
Siyah araçta ki jant Elegant jantın aynısı ama deseni farklı.Toyota'nın jantlarını şuan için CMS üretiyor.Ucuz maliyetli olması için Toyota için üretilmiş bir jant.Bütün Toyota yetkili satıcılarında siyah araçta ki jantı bulabilirsiniz.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
Siyah araçta ki jant Elegant jantın aynısı ama deseni farklı.Toyota'nın jantlarını şuan için CMS üretiyor.Ucuz maliyetli olması için Toyota için üretilmiş bir jant.Bütün Toyota yetkili satıcılarında siyah araçta ki jantı bulabilirsiniz.
Abi bana hiç aynısı gibi gelmedi ve göbekleri servisten alınan jantların beyaz araçtaki gibi oluyor. Zaten bildiğim kadarıyla comfort extrada elegant ile aynı jant var, yani o jantın neden takılmış olduğuda ayrı bir durum.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Sahibinden.com üzerinde neredeyse bütün 1.6 comfort extra araçlarına baktım ama siyah olan gibi göremedim. Tabi resimlerde pek anlaşılmıyorda olabilir. Ancak genellikle beyaz olanınki gibi görüyorum.
1.6 Comfort extra araç alınırken 2011 yılında  jantlar standart siyah araçtaki gibi gelmiyor mu peki?  Yoksa herkes fark vererek daha desenli olan modelimi yani beyaz araçtakini seçmişler.
Siyah araç için araştırma yapıyorum o yüzden soruyorum, zaten 1.6 comfort extralar orjinal çelik jant alınıyorsa neden replika jant takmışlar üzerine.
Yakından bakınca ortadaki siyah toyota amblemlerinin silinmiş olduğu görülüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
İkisi de orjinal jant. Beyaz aracın jantları zaten bildiğimiz elegant jant.  Siyah araçtaki jantları bayideki araçlarda ve dışarda çok defa gördüm. Ama ortasındaki göbeği kendi takmış. Bu jantın göbeğinde normalde hiçbirşey yok. Düz bir zemin sadece.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Birde siyah araçtaki ortadaki göbek çıkmıyor. Çok çok ayrıntılı incelemedim ama orda bir kapak yoktu sanki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
Sahibinden.com üzerinde neredeyse bütün 1.6 comfort extra araçlarına baktım ama siyah olan gibi göremedim. Tabi resimlerde pek anlaşılmıyorda olabilir. Ancak genellikle beyaz olanınki gibi görüyorum.
1.6 Comfort extra araç alınırken 2011 yılında  jantlar standart siyah araçtaki gibi gelmiyor mu peki?  Yoksa herkes fark vererek daha desenli olan modelimi yani beyaz araçtakini seçmişler.
Siyah araç için araştırma yapıyorum o yüzden soruyorum, zaten 1.6 comfort extralar orjinal çelik jant alınıyorsa neden replika jant takmışlar üzerine.
Üstteki mesajımda yazdığım gibi durum, yani belki sevmediği için değişmiştir jantı belkide araç comfort donanımdır, yanlış bilgilendirilme olmuş olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Comfort donanım olup olmadığını nasıl ayırabilirim?
Birde şahsi fikirlerinizi almak gerekirse siyah araç fiyat/alınabilirlik olarak nasıl bir araç?
10.000km de.
Birde far yükseklik ayarlarının olduğu kısımda yeşil butonlu bir düğme takılmış. Bu ne işe yarıyor olabilir. Daha önce hiç tüp takılmamış. Bilmediklerini söylediler. 2.Sahibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
Benim yaptığım yorum Corolla'ya dayalıydı.Auris'te ki donanım farkını atlamışım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
Replika değil zaten siyah aracın jantları. Orjinal jantlar yani. Adam jantın ortasına adi bir Toyota sticker yapıştırmış. Bunun için de zamanla silinmiş. Üstteki msjımda dediğim gibi; bu jantın ortasında normalde hiçbirşey yok. Ne bir yazı ne de amblem. Düz bir zemin var, tam sticker yapıştırmalık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
   Faruk arkadaşımızın söylediği ortası boş göbek benim Corolla'da ki gibi.Bende de aynı jant var.Elegant janta bin küsur TL istediler ben bunu çingene pazarlığıyla 500 liraya almıştım.Görüntü anlamında o kadar da kötü bir jant değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
   Faruk arkadaşımızın söylediği ortası boş göbek benim Corolla'da ki gibi.Bende de aynı jant var.Elegant janta bin küsur TL istediler ben bunu çingene pazarlığıyla 500 liraya almıştım.Görüntü anlamında o kadar da kötü bir jant değil.
Abi benim takıldığım nokta şu comfort extrada elegant jantı geliyor bildiğim kadarıyla. Yani neden farklı o aracın jantı onu anlayamadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
Abi benim takıldığım nokta şu comfort extrada elegant jantı geliyor bildiğim kadarıyla. Yani neden farklı o aracın jantı onu anlayamadım.
Auris'in donanımını bilmiyorum ama Corolla'da durum bu.Babamın aracı da Comfort Ekstra...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Şimdi içime şüphe düştü. Dediğiniz gibi orjinal elegance jantlarla geliyorsa neden bu jantlar değişik?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
Şimdi içime şüphe düştü. Dediğiniz gibi orjinal elegance jantlarla geliyorsa neden bu jantlar değişik?
Geçenlerde bir üyemizin paylaşımında galerici Comfort aracı Elegant diye satıyordu.Onun gibi bir durum olabilir.İçinizde şüphe oluşturduysa unutun o aracı ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti

Şüpheye düşecek birşey yok. Comfort extralar zaten kapak jantla çıkıyordu. Sonradan elegant jantları hepsine koydular. Hatta son zamanlarda 1.33 comfortlarda bile alaşım jant hediye diye bir kampanyayı hatırlıyorum. Belli ki adam aracı alırken bu jantları aldı opsiyon olarak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Şüpheye düşecek birşey yok. Comfort extralar zaten kapak jantla çıkıyordu. Sonradan elegant jantları hepsine koydular. Hatta son zamanlarda 1.33 comfortlarda bile alaşım jant hediye diye bir kampanyayı hatırlıyorum. Belli ki adam aracı alırken bu jantları aldı opsiyon olarak
Evet bazı ilanlarda comfort extra yazmasına rağmen kapak jant var. Sonradan alınmış olabilir.