0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1-Bir şey diyemiyorum.2-10 litreyi biraz geçen bir tüketimi var.3-Ben genelde atak olduğunu düşünüyorum.Rampalarda biraz zorlansa da söylendiği gibi hantal değil4-Toyota sorunsuzluk imajından Avensis e de pay ayırmış merak etme.5-Corolla konusunda bilgim yok.
Cevaplarınız için teşekkürler.LPG şehir içi tüketimi kaç kuruş civarlarında ?
Şehirler arası 2.30(bayramda fazla sıkıştırmadım 20.00 kuruş yaktı)şehiriçi 2.80 ila 30.00 kuruş arası yakıyor.birazda sizin kullanımınıza ve trafiğe bağlı.Cüssesine göre normal değerler
Aracın tek sıkıntısı torku düşük olduğu için rampalarda 3000 devir altına düşerse bayılması 1.6 biraz zayıf kalıyor.
Bende avensisten yana kullanırım oyumu, corolla iyi ama avensis daha da iyi fiyat olarakta corolla ile hemen hemen aynılar, ben alırken corolla denk geldi aldım ama aklım hala avensiste.
Merhaba arkadaşlar. Yakınlarda bir avensis almayı planlıyorum.2004-2006 arası Avensis 1.6 Comfort (LPG li) düşünüyorum.Sizin gibi arabasını gerçekten tanıyan avensis sahiplerine bu model hakkındaki tereddütlerimi sormak ve bilgi almak istiyorum:1-Yedek parçaları pahalı mı? Bakım masrafları çok tutuyor mu?2-Güncel şehir içi LPG tüketimi ne civarlarda?3-Motor gücü makul seviyede mi?4-Corrolla sorunsuzluğuyla nam salmış bir model.Avensis in durumu corallaya kıyasla nasıl ?5-Corolla 1.6 sol veya terra (sedan) diğer alternatif olarak düşünüyorum ne dersiniz?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyor ,değerli fikirlerinizi bekliyorum .