0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Jandarma tutanaklarında karşı tarafın suçlu olduğu yazılıyor. Ve hasar önce sizin kaskonuzdan karşılanıyor ? Ben bu durumu çözemedim. Neden sizin kasko karşılayacak öncelikle ? Vuran kişi belli değil mi ? Benim bildiğim böyle bir durumda öncelikle hatalı olanın sigortasından karşılanır hasar.
geçmiş olsun... yetkili servisde işlemi yaptırmanız en doğrusu...normalde trafik sigortasından işlem yapılacak, bunun için dosyanın tramer üzerine gitmesi ile devamında müfettişlerin onaylaması gerçekleşmeden servis işlem yapmıyor diye biliyorum, fakat işlemin hızlı yapılması adına yetkili servis kaskodan işlem başlatıyor(kasko varsa) ve devamında trafik sigortasından bunu rücu ediyor...kaskonun bozulma durumu yok, bugüne kadarki işlemlerimin hepsini bu şekilde yaptırdım...kaskonun ayrıca böyle bir güzelliğide oluyor...
Aynen, Bende de aynı şekilde olmuştu. Kasko uğraşıyor karşı tarafın sigortası ile
İşleyiş bu şekilde oluyor ve kaskonun hasarsızlık indiriminde bir sıkıntı olmuyorsa o halde iyi bir uygulama.
TRAMER hasar sorgulamasında bile görünmüyor Kaskoda hiç bir sorun yaşanmıyor. Çünkü kayıtlarda karşı taraf suçlu durumda. Tutanaklarda bu yazılıyor tabiiki
Burak bey geçmiş olsun.Servis tercihine gelince işçilik çok önemli geçen hafta servisin değişecek dediği kapıyı adam düzeltti hemde çok az macun kalınlığıyla yani özel yada yetkili servisten ziyade usta önemli