0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2011 model corolla comfort extra aracıma öncelikle cruise control, park sensörü yan kapı çıtaları ve kapı eşiği taktırmayı düşünüyorum. forumdan edindiğim bilgiler doğrultusunda cruise controlu serviste yaklaşık 300 tl ye taktıracağım. park sensörü olarak belirlediğim marka ve yaklaşık fiyat ise CENMAX (şimdiki parkmatik) ve ekranlı kalan mesafeyi metre cinsinden gösteren modelinden ve yaklaşık fiyatı 150 lira ama nereden alacağımı ve nerede taktıracağımın kararını veremedim. park sensörü olarak çok değişik markalar var fakat belirlediğim marka bu ama bu markada internette baktığım kadarıyla pek az mevcut. kapı çıtaları ve kapı eşiğini ise bir kaç yerde rastladım. varmak istediğim nokta ise kapı çıtası ve kapı eşiğini alabileceğim bir site ve uygulama sonucunun yorumlarını yazan göremedim desen yeri var. aracım şuan çorumda fakat yakın olarak samsun veya Ankara'da kapı çıtasını ve kapı eşiğini alabileceğim ve aldığım yere taktırabileceğim bir yer var mı? aynı zamanda burada internetten alacağım park snsörünü de taktırmak istiyorum. paylaşımlarınızı bekliyorum, vakit ayırıp cevap verecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum. iyi bayramlar.
ankarada taktıracaksanız ucuz da olsun diyorsanız hurdacılardan alıp taktırın
Almak istediğimiz parçalar öyle gövdeyi veya büyük bir aksamı çalıştıracak büyüklükte olmadığımdan dediğiniz şekliyle bulma imkanı ne kadar olası acaba?