Gönderen Konu: çorum,samsun ve ankara'da kapı çıtası, kapı eşiği ve park sensörü montajı nerede  (Okunma sayısı 2643 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra, Kar Beyaz
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
2011 model corolla comfort extra aracıma öncelikle cruise control, park sensörü yan kapı çıtaları ve kapı eşiği taktırmayı düşünüyorum. forumdan edindiğim bilgiler doğrultusunda cruise controlu serviste yaklaşık 300 tl ye taktıracağım. park sensörü olarak belirlediğim marka ve yaklaşık fiyat ise CENMAX (şimdiki parkmatik) ve ekranlı kalan mesafeyi metre cinsinden gösteren modelinden ve yaklaşık fiyatı 150 lira ama nereden alacağımı ve nerede taktıracağımın kararını veremedim. park sensörü olarak çok değişik markalar var fakat belirlediğim marka bu ama bu markada internette baktığım kadarıyla pek az mevcut. kapı çıtaları ve kapı eşiğini ise bir kaç yerde rastladım. varmak istediğim nokta ise kapı çıtası ve kapı eşiğini alabileceğim bir site ve uygulama sonucunun yorumlarını yazan göremedim desen yeri var. aracım şuan çorumda fakat yakın olarak samsun veya Ankara'da kapı çıtasını ve kapı eşiğini alabileceğim ve aldığım yere taktırabileceğim bir yer var mı? aynı zamanda burada internetten alacağım park snsörünü de taktırmak istiyorum.  paylaşımlarınızı bekliyorum, vakit ayırıp cevap verecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum. iyi bayramlar.
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Baya geniş cografya Kocaeliye gelirseniz Zirve oto  istanbulda ise Ufuk var.Her ikiside forum üyesi firmadır.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ettim. artık olmasa bir bahane ile yolumuzu oraya düşüreceğiz.
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Kocaeli'ye bekleriz.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 77000
  • Model Yılı: '08
  • 9 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
2011 model corolla comfort extra aracıma öncelikle cruise control, park sensörü yan kapı çıtaları ve kapı eşiği taktırmayı düşünüyorum. forumdan edindiğim bilgiler doğrultusunda cruise controlu serviste yaklaşık 300 tl ye taktıracağım. park sensörü olarak belirlediğim marka ve yaklaşık fiyat ise CENMAX (şimdiki parkmatik) ve ekranlı kalan mesafeyi metre cinsinden gösteren modelinden ve yaklaşık fiyatı 150 lira ama nereden alacağımı ve nerede taktıracağımın kararını veremedim. park sensörü olarak çok değişik markalar var fakat belirlediğim marka bu ama bu markada internette baktığım kadarıyla pek az mevcut. kapı çıtaları ve kapı eşiğini ise bir kaç yerde rastladım. varmak istediğim nokta ise kapı çıtası ve kapı eşiğini alabileceğim bir site ve uygulama sonucunun yorumlarını yazan göremedim desen yeri var. aracım şuan çorumda fakat yakın olarak samsun veya Ankara'da kapı çıtasını ve kapı eşiğini alabileceğim ve aldığım yere taktırabileceğim bir yer var mı? aynı zamanda burada internetten alacağım park snsörünü de taktırmak istiyorum.  paylaşımlarınızı bekliyorum, vakit ayırıp cevap verecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum. iyi bayramlar.

Hasan Bey selam.
Öcelikle servise aldanmayın derim ben gecen ay ben kapı çıtası ve park sensorunu taktırdım parçaları kendim temin ettim. parayı yolda toplamıyoruz gidip kanmayalım bu gibi şeylerde servide.

Park sensorunu BIM mağazasından 40 tl idi yanlış değilsem böyle bir fiyata aldım hem göstergeli hemde santim santim yaklaştıkça size uyarı veriyor sesli.40 tl ye elektirkçiye bağlattım.

Kapı çıtasına gelince nette aylarca araştırdım ve tesaduf Batmanda bir parçacıda buldum ondan aldım.Fiyatı 70 tl inanılmaz bence.Üstelik arjinalden daha şık ortasındada mikelaj kaplama var sadece araç rengine göre boyatacaksınız.Ve ben kendim yapıştırdım 3m bantı var arkasında eğer sağlam olsun diyorsanız kabortacıların kullandığı silikon ile destekleyip yapıştırın bence..Aşağıdaki adres eğer almayı düşünürseniz kapı bantları.Sevgiyle kalın..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-corolla-2007-2012-kapi-citalari-takim-70-tl-82229619/detay/
2008 1.6 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
ankarada taktıracaksanız ucuz da olsun diyorsanız hurdacılardan alıp taktırın
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
ankarada taktıracaksanız ucuz da olsun diyorsanız hurdacılardan alıp taktırın

Almak istediğimiz parçalar öyle gövdeyi veya büyük bir aksamı çalıştıracak büyüklükte olmadığımdan dediğiniz şekliyle bulma imkanı ne kadar olası acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi

Almak istediğimiz parçalar öyle gövdeyi veya büyük bir aksamı çalıştıracak büyüklükte olmadığımdan dediğiniz şekliyle bulma imkanı ne kadar olası acaba?
ankara istanbul gibi büyük şehirlerde gayet yüksek ama küçük şehirleri bilemem
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • -
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 121500
  • Model Yılı: '08
  • 1 kere teşekkür edildi
Batmandan  m ı .   güvenli mi?   bide boya parası ile aynı fiyata gelmeycek mı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
arkadaş aldığına ve memnun aldığına göre güvenlidir herhalde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
Güncelleyelim, ve aradık sorduk derken aracıma cenmax 4105 park sensörünü 05 nisan 2014 tarihi itibariyle taktırdım. Çorum Şamlıoğlu yetkili servise sordum, 300 liraya PS 500 (hangi marka ise bilmiyorum, cenmax marka takıyoruz demişlerdi öncesinde,  fakat arama motorları ve markanın kendi sitesinde aradığımda bu (PS 500 ) seri ile cenmax markası altında ürün bulamadım. PS 500 nasıl bir şey diye sorduğumda ayna üzerine takılan, mesafe ses göstergeli dediler. Pahalı geldiğinden ben de cenmax'ın http://www.cenmaxsatis.com/4105,PR-156.html kendi sitesinden 3 taksitle aldım, 1 günden daha kısa bir sürede (İstanbuldan-Çorum'a) ürü elime geçti. 50 lira işçilikle takdırdım, ustanın ellerine sağlık, işçilik gayet iyi ve özenliydi. Park sensörünü henüz çok detaylı deneme fırsatım olmadı, fakat az önce park esnasında 0,22 m (P) işareti çıkınca durdum geriye baktım ve 1 karış kadar mesafede park yaptığımı gördüm gayet başarılı. Sensörün 1 tanesini orjinal rengi olan siyahtan aracın rengine (beyaz=http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=54068.msg739126#msg739126) boyadım, onda da hassasiyet kaybı olmadığını gördüm.