0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abilerim kardeşlerim bugün 1.33 sol 2009 yarisimi almış bulunmaktayım; ) Alım Satım işleri bitince Ufuk Sönmez kardeşimize uğradım, sagolsun o kalabalıkta benimle ilgilendi. Filtreleri vs. ve aracın yağınI değiştirdik, şuan için memnunum.
Amin, sağol abi. Bugün fırsatım olmadı, olunca çekip koyarım Günün yorgunluğuyla Uğraşıyorum şuan
Muhammet abiyi görmedim
Muhammet ne oldu Sivas'a falan mı yerleştin.Sesin çıkmaz oldu
Bu arada Muhammet'i gördün mü hiç?
Gozdelerim sağolsun :-)
herkesin senin gibi bir gözdesi olsa... Allah bereket versin...
sivas meşhur madımak türküsü sana gelsin...
Abilerim kardeşlerim bugün 1.33 sol 2009 yarisimi almış bulunmaktayım; )
seydi abi, köy gezisi fotosunu hemen paylaşayım... Özcan ağır tahrik var ))
Bu fotoğrafı ekledikten tam 2 ay sonra nişanlandım,nişandan 2 ay sonra da evlendim şimdi de tam 2 aylık bir oğlum yeğenin var.Ama bizim şu çay işi ne oldu Muhammet kardeşim? Bir pazar günü kendini ayarla Balta Limanında ikimiz için de ortak sayılan bir mekanda çay ısmarlayayım sana.Ama fotoğrafta ki gibi davşan kanı gibi olabilir mi onu bilemem
Allah analı babalı büyütsün yeğenimizi, maşallah ona...
şuaralar şirkette ciddi yoğunluğum var, ikamet neresi şuan...
haaa o çay gibi olması için semaver alıp en yakın orman alanı olan göktürk tarafına gideceğiz, kasımpaşa spor tesislerinin orada sakin çay bahçesi var, yani aslında çay yapmıyor, özel mesire alanı,kendin yap, kendin ye elit yer değil fakat etrafı kapalı,hamaklı, alabildiğinçe ağaçlara bakar manzarası olunca insanın içine bir huzur geliyor...işte o zaman çayı arıyorsun