0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o demliği semaverin üstüne koyacaksın )) alttan odun ateşi ile kaynamış su üstte aleminyum demliğe demlenmiş çay:))) kıvamıda şöyle açıklanabliri:))) eli yakacak dili yakmayacak:)) afiyet bal şeker olsun kardeşime:)
Yok abi 2009 benzinli düz vites alacağım kısmetse
hayırlı olsun sinan...
sağol abi kısmet, çocuğu kreşe verdik arabasiz kaldım, eşim gasp etti arabamı :-)
Özcan ağır tahrik var ))
seydi abi, köy gezisi fotosunu hemen paylaşayım... Özcan ağır tahrik var ))
Ağız suyu akıtılmaya uygun bir tanımlama olmuş Gel buyur beraber olsun diyeceğim,sen de "Kartal-Beylikdüzü" diyeceksin
yine benzinli alıyorsun sanırım... bende farklı bir yatırımdan dolayı fazla kredi çekmek yerine aracı satıp, kredi miktarını düşüreceğim, fakat çok yüksek olduğundan şimdilik bekliyorum...
O zaman haftaya pazar boğaza nazır her hangi bir parkta semaver'de çay ısmarlıyorsun Muhammet.Yengeyi ve çocukları al,ben de Sema hanımla geleceğim,Seydi abi sende yenge çoluk çocuk ne varsa al gel.Hem Beylikdüzü'nden daha yakın ve ortada bir yerde buluşmuş olacağız.Sinan sen de gel ama.Kalabalık olalım(Ciddiyim ama)Anlaştık mı Muhammet?
muhammet bey bu özcandan çok bana ağır tahrik oldu:)))))
Hayırlı olsun sana da abi şimdiden. Ne yatırımı hayrola ben yatırımı garantiye yapıyorum 85bine kadar çıkış bekliyorum garanti liderliğinde, bide gözde var :-) Benzinli alıyorum abi hem kisa mesafe hem de az kullanılacak ihtiyaç arabası olacak.Abi benim ufak kız var onu zaptedemem dışarda, bu haftasonuda işyerindeyim söz vermeyeyim, nazik ve içten davetin hile onure etti çok saolasin.
boğaza nazır yerlerde yalı yada villa var...düşünüyorum ama semaver yok bende... patronla konuşayım programı bi yoklayalım...
borç tavanı kriziyle arada bir düzeltmeler yaparak gidermi gider... gözde nin patronları en sonki açıklamalarında gözdeye potansiyeli yüklediler zaten, çok altlarda durdurmazlar... gözde rsı şişkindi, adam soğuta soğuta trendi çiziyor...hayırlısı olsun, endeks satış yeme durumlarına dikkat et...
Ozcan abi borsa işleri Muhammet abi ile her zaman derin borsa muhabbettimiz var, ne zaman yatırım kelimesini duysam aklıma geliyor :-)
Ellerinizden öper :-)
Yarın ki hafta sonu değilde bir daha ki pazar'a demiştim.Muhammet çay ısmarlayacak bence kaçırma! Hem de semaverde.Benden söylemesi.Ufaklığı da dert etme Sema ablası onu yer bitirir sana da iş kalmaz Villayla falan işimiz olmaz.Deniz kenarında bir sürü park bir sürü bank var.Başka yere ihtiyaç olmaz.Kaçma eğilimleri hissettim gibi ama yemezler Muhammet 1-Gözde kim?2-Yenge biliyor mu?3-At deme sakın çoook eski numara4-At değilse hangi dilden konuşuyorsunuz?
semaverim yok,