0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vites konumlarını sürekli bende kullanarak motor kompressyonunu kullanırım.Bu uygun şekilde kullanılırsa yakıtı azaltırken bakım maliyetlerinide düşürür.
-Vites küçültme için vites kolundaki ufak O/D düğmesini de kullanabilirsiniz 4 den 3 e, 3 den 2ye geçişte kolaylıktır (uzun süre bu konumda sürülmemelidir kitapçık bilgisi)sollama veya hızlanma esnasında da dip gaz yapmanıza gerek yoktur yine O/D basarsanız vites ayağınız sabitken küçülecektir hızlanma mesafenizi doldurunca düğmeye tekrar basıp O/D konumundan çıkarak ayağınızı yavaşça gazdan hızınıza göre kaldırmanız yeterli olacaktır (uzun süre bu konumda sürülmemelidir kitapçık bilgisi)
evet abi elin hep artı eksi oynuyodu dikkatlerden kaçmadı
-Vites küçültme için vites kolundaki ufak O/D düğmesini de kullanabilirsiniz 4 den 3 e, 3 den 2ye geçişte kolaylıktır (uzun süre bu konumda sürülmemelidir kitapçık bilgisi)sollama veya hızlanma esnasında da dip gaz yapmanıza gerek yoktur yine O/D basarsanız vites ayağınız sabitken küçülecektir hızlanma mesafenizi doldurunca düğmeye tekrar basıp O/D konumundan çıkarak ayağınızı yavaşça gazdan hızınıza göre kaldırmanız yeterli olacaktır (uzun süre bu konumda sürülmemelidir kitapçık bilgisi)- Michelin latitude tour hp 235/60/R16 lastiklerim 4 mevsimlik bu nedenle su kar buz durumlarında yumuşak yapısı işime yarıyor. Ha durumları iyi olmasa BF Goodrich AT takardım. yoğun karda kullanamadım henüz ama istanbul kar şartlarında hiç sıkıntı çekmedim.-Yakıt kışın bence gerçekten üzüyor. Yazın yaktığının iki katını belkide buluyordur. Motor rölantide ısınmadan yola çıkmam. soğukken gitsin diye gaza basmakta subaplarda sorun çıkarabilir. şehir içi bir depoyla 400-450km arası gidiyorum sakin kullanımda. Tüketim fabrika değerlerinde. LPG yok hiç takılmamış. Taktırmayı da düşünmüyorum. Aklımdakileri yazdım yardımı olmasını umarım. Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Mesajınızda ki lastiği aldınız mı?