0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Satıcı yeni, açıklamalarda farklı farklı ürünlerin resimleri var. Yine de Samsung Harddisktir sanırım, alınabilir yani. Marka WD değil, ama HDD samsung sanırım...Ucuzluğu için alınır, ama ömrünü bilmem.
Abilerim aliexpress te gezerken wd nin 1tb lık harddiski 30$ gördüm ama yinede içimde bir güvensizlik var sizce orjinal ve sağlammıdır?http://www.aliexpress.com/item/New-hard-disk-1TB-USB3-0-External-Hard-Drive-Western-Digital-2-5-M3-Station-1TB/1370920466.html
Alıyorsan 1 tanede bana
Bir öğrenek neymiş neyin nesiymiş
Alın bir SSD keyfinize bakın yok yavaş yok bozuluyor derdi yok.Hdd nin 20 30 katı hızlı belki de daha fazla.Sarsıntıda bozulacak bir parça değil.
Ayrıca birçok SSD de fazla veri rotasyonu sonrası bozuluyor
ya arkadaşlar anlayan biri sölesin bana şu harici diskler den alacam.500gb yada 1 tb lık... vatan bilgisayarda seagata ve wd die bi marka var.. nasıldır güvenilir mi??? yoksa bilindik toshiba yada samsung mu almak lazım?? seagata tanınmışmıdır bilmiyorum ama en azından ben yeni öğrendim.. çok anlamam bu pc işlerinden..sizce hangisi dostlar?
peki bu tohiba nasıldır.. hani bilindik en azından benim bildiğim bi marka olduğundan soruyorum... 500gb yeter sanırsam bana altı üstü bizim veledin fotoları atacam.. hanım çoluk çocuk fotoları video ları koyacam... yeter galiba zırt die dolar mı 500gb???