0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi kendilerini arayıp bir daha beni ararsanız sizi mahkemeye vereceğim gibi konuşsan
Aynı fikirdeyim, bu siteminizi kendilerine de ilettiniz mi ?
Bu aralar bankalar sırayla (müşterisi olayım,olmayayım) arıyorlar. Kredi kartı sigortası yaptırmak için. Ne söylerse hayır diyorum. İşin komik tarafı da "neden" diye soruyorlar Artık aramıyorlar.
Aynen bankalarda bu kadar sık olmasa da arıyorlar . Özellikle kredi kartı için herhangi bir sağlık veya işsizlik durumunda borçların ödenmesi için sigorta yapmak istiyorlar . Her seferinde yok diyorum . Ben yok demekten bıktım adamlar aramaktan bıkmadı . Kazanacakların paranın fazlasını telefon faturasına vermişlerdir .
O sağlık sigortası da hikaye imiş. Böyle bir sohbette bulunmuştum, müşterinin birinin başına gelmiş ve çok komik bir rakam ödemesi yapılmış gerisi cepten
D-smart' tan ararlarsa "iki gün önce Digiturk aldım" diyorum; Digiturk' ten ararlarsa da "iki gün önce D-smart aldım" diyorum. En azından uzunca bir süre rahatsız etmiyorlar.Bu arada hiç alakam olmadığı halde Yapı Kredi' den aradılar. "Numaramı nereden bukdunuz" dedim, "Arçelik' ten alış-veriş yapmışsınız" dediler. Bir şekilde birbirlerine iletiyorlar numaraları maalesef.
Ben hiç birinden alışveriş yapmadım beni geçen gün tam araba kullanırken aradılar açtım hoparlöre aldım işte 1e basın dedi 1 ile sanırım kapat tuşunun yerlerini karıştırmış olacağım ki kapanıverdi bir anda
Ben yurtdisindayim yinede ariyorlar.
Başka bir olay da İhlas pazarlama. Ordan arandigimda, önce arayan görevlinin adini, soyadini ve tc kimlik numarasini soruyorum. Karşidaki sebebini sordugunda, savcılığa verecegim diyorum, telefon aninda kapaniyor.
Eski bir dsmart abonesi olarak ;zaten ben bunlari aldigimda bedava dediginiz kanallari simdi acmak ici para mi istiyorsunuz diyorum şöle bole diyo sonrada ben bu cihazi aldigimda siz bu işte calismiyor dunuz bana yetkili biri gelsin sizinle konuam deyince karşı taraf kitlenip kalıyo ..Başka türlü susmuyo bunlar..
kurumların müşteri servisleri yada IT departmanında çalışıp elinde çok ciddi bir müşteri verileri oluşturanlar var... yani bi şekilde güncel bilgilerinize ulaşıyorlar...smileadsl abonesiyken beni TTnetden abonelik için arayanların hangi akla hizmet smileadsl üzerinden aboneliğiniz dondurulmuş ve bilgileriniz bu şekilde diyebiliyor anlamıyorum...mahmutcum cene yapıp kestir yada yüzüne kapat derim...
Kişi datalarını kendi çalıştığı kurundan çalıp satan namussuzlar var Güzel ülkemde, adam böyle aylık ciddi bir kazanç kazanıyor. Ben her alışveriş yaptığımda cep nosunu soruyorlar ben cep elimde ev telefonu verip, cep yok diyorum hemen anliyorlar. Avea surekli mesaj atıyor, reklama izin verin vs. diye. Ben de bıkmış durumdayım, artık tanımadığım hiç bir teli açmiyorum, önemli işler için arayanlarda ulaşamıyorlar.