Gönderen Konu: İzmirde Jant lastik Acil  (Okunma sayısı 1337 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Dilerim :)
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 32000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
İzmirde Jant lastik Acil
« : Ekim 13, 2013, 21:56:39 »
Merhaba sevgili egeli toyotacı abilerim kardeşlerim.  Daha 1 hafta önce aldığım 2011 Toyota auris 14D4 aracıma çelik jant ve lastik alacağım..Bodrumda fiyatlar uçuk ayrıca 3-5 çeşit jant var. Bana izmirde önerebileceğiniz iyi fiyat bolmalzeme seçenekli dükkan önerebilirmisiniz.. Saygılarımla..

Toyota Club Türkiye

İzmirde Jant lastik Acil
« : Ekim 13, 2013, 21:56:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: İzmirde Jant lastik Acil
« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2013, 23:07:56 »
Bati lastik diye aratirsan kurumsal bi firmadir istedigini bulursun ama 3 sanayi de cok fazla yer var gezerek de bulabilir sin. En iyisi kafanda modeli oturt sonra ona yakin lastiği janti ararsin
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ekim 13, 2013, 23:35:47 »
Oncelikle degerli yorumunuz icin tesekkur ederim.Kafamda az bucuk bir model var..16 jant ta kalicam..Lastik olarakta michnel olacak..Sadece jant ta kesin degilim suan oda 5 yada 6 kol olabilir.Benim icin cesitin cok oldugu tabikide hesapli duzgun iyi bir yer olmasi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 14, 2013, 00:18:33 »
merhaba
bence jant işi öyle sıradan takılacak bir şey değil.
ben özellikle sıkı pazarlık sonrası serviste taktırmanızı öneririm. servis te takılan jantlar jantın imal edildiği metal karışımı itibari saç jant ağırlıklarına en yakın olanlar ve yakıt sarfiyatını artırmayan yapıda oluyor. ayrıca aracın üretiminde ön görülen değeride değişmemiş oluyor. tabiki yinede siz bilirsiniz.
lastik konusuna gelince ben uzun yıllar michelin kullandım daha sonra continental taktırdım her ikisinden de çok memnun kaldım. continental kendini geliştiren ve piyasada oldukça fazla marka araba üreticilerinin tercih etmeye başladıkları bir lastik. Toyota da bunlardan birisi (yeni auris). micheline göre biraz daha ucuz ve aynı konforu veriyor. bunda da Yenişehir batı lastiki öneririm. hem kampanyaları oluyor hemde müşteri hizmetleri çok iyi. batı lastikte michelin de continental de var.
önümüzdeki günler soğuk ve yağışlı lastik işi önemli. sağlıklı günler.
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 125 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ekim 14, 2013, 00:20:14 »
lastik üretim tarihlerine dikkat etmeyi unutmayın. hafta ve yıl yazar siz sorarsanız gösterirler. yani yatık lastik olmasın sonra sorun yaşamayın.
tekrar iyi günler dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ekim 14, 2013, 07:44:46 »
Oncelikle vakit ayırıp düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.Jank konusu dediğiniz gibi önemli bir konu kendi bende alır iken kendi orjinal jantlarını tarttırıp ona yakın değerlerde jant alacağım.Çünkü servisteki jantlar fiyat konusunda uçmuş.Tane fiyatı 1200 TL den bahsediyorlar.Dışarda takımı o fiyeta bile değil.Arabada ben sessizlik konusuna aşırı takıntılı biriyim.Arabada tıkırtı geldimi dayanamam.Bulunduğum yerde kalın mıcırlı bir yolu olduğu için bu yolda aracın kendi lastiği ile yıpranıp 3-5 ay sonra her yerinden ses gelen bir araca dönüşmesini istemediğim için michnelin e karar verdim.Lastik belki çok çabuk sürede eriyecek ama benim istediğim araç yıpranmasın.Sessizliğini korusun.Bu doğrultudada çevremdeki birçok kişi michnelin e yönlendiriyor beni. Jank konusu tamami ile başlı başına karmaşa benim için.Ağırlığı yok vsresi hepsi düşündürüyor ancak orjinalinde yanına varılmıyor.takımına serviste 4500 tl verecek kadar param yok benim.Mercedes e binmiyorum sonuçta :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 125 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ekim 14, 2013, 14:48:18 »
Ben kizimin yaris e 4 adet Belçika'dan ithal 1400 tl ye tokullarda taktirdim orada servis mud yrd ziya bey var benim adimi verin size en iyi kosullari servis ta sunacaktir. Lastik konusunda haklisinuz. Hayirlisi olsun