0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arama kısmından hız limiti, hız uyarısı olarak arattım ama ben göremedim sanırım.Araç bilgisayarında hız limiti için sesli uyarı verecek bir bölüm var mı? Cruise kontrol gibi sabitlemesi veya limit koyması değil de, örneğin kendim 90 a ayarlayabilirsem, farkında olmadan üstüne çıktığımda bir kaç kez bipleyerek beni uyarsın bende gazı kesip normale döneyim.
Neyseki ben varım. Toyotalarda bu sistem mevcut. Fakat her donanımında değil. Sizin aracınız kaç model, hangisi?Örneğin; E15 Aurislerin Elegant modellerinde mevcut. Yeni kasa E18lerde de mevcut.Aşakağıdaki fotolarda mevcut mesela sınırlayıcı, direksiyondaki tuşların sağ bölümdeki en alttaki tuş sınırlayıcı tuştur.
O zaman bende eksik bilgiyi tamamlayayım.Nasıl hız sabitleyici bu modellere bir kol ile sonradan takılabiliyorsa speed limitörde sadece buton takılarak aktif edilebilir.Ama bu donanım sadece CC olan modellerde CCnin alt yapısını kullanarak oluyor.
bende 2007 Auris 1.4 Class var. Direksiyondabu tuşlar olmadığına göre benim araçta bu sistem mevcut değil doğru mudur?
Aynen Öyle abi, aslında bende ondan bahsettim donanım derken. CC olan her model entegre edilebilir. Zaten alt yapısı hazır olmuş oluyor.