0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar eniştem 2.el araç alacak ve son kararı corolla 1.4 dizel 2009 veya 2010 model almayı düşünüyor.Manuel ve otomatik arasında kaldı.Corollanın otomatik vitesini nasıl bilirsiniz? Ayrıca yarı otomatik mi yoksa tam otomatik mi oluyor onlar?
bahsettiğiniz araçda yarı otomatik var ve MMT olarak adlandırılır. o kasada otomatik ise benzinlilerdir. site içi MMT olarak arama yapın gerekli bilgilere ulaşırsınız.Böylece sizi etkilememiş oluruz.
anlayamadığım benzinliler tam otomatik mi yani mmt değil mi
Benzinliler 2010 öncesi yarı otomatik, 2010 sonrası tam otomatik. aynı yıl makyaj da geldi fakat makyajsız tam otomatikler de var sanırım.
ben dizel almayı dşünüyorum ama sanırım düz vites alacağım sorunlu bir otomaikle uğraşamam düz dizellerde bir sıkıntı var mı peki
yağ yakma
manuel şanjumandamı sıkıntılı yağ yakma olayı ben manuelde yok biliyordum eğer öyle ise hiç bakmayayım
Yağı eksilten şanzıman değil motor olduğu için manuel ya da otomatik olmasıyla ilgisi yok. 2010, 2011, 2012 dizel 2. elde temkinli olmanızı tavsiye ederim.
benim istediğim 2007 2008 arası bunlarda yoktur umarım yağ yakma olayı ve bu kasalarda yağ ve mmt de sıkıntı var mı
Makyajsız kasa, 5 ileri vites (190 nm tork) olanlarda motorun yağ eksiltme ile ilgili sıkıntısı yok. MMT ayrı bir konu, hiç kullanmadım fakat 5 ileri olanların 6 ileri olanlardan biraz daha sıkıntılı olduğuna dair yorumlar okuduğumu hatırlıyorum. Bir de alacağınız araç kilometresi itibariyle baskı balata değişimi isteyebilir. Serviste değişim epey maliyetliymiş, onun değişip değişmediği sorgulayıp öyle almanızı tavsiye ederim.
sol dikiz kapağımdaki rahatsızlıktan dolayı otomatik vites araç almaya meyilliyim zaten ne yapsam bende kararsızım. ama benzinli bir araç düşünüyorum bende şimdilik.Mustafa bey benzinli isterseniz satabilirim
Yusuf bey benzin ve lpg ile uğraşmak istemiyorum arabam benzin lpg idi sattım zaten bundan sonra dizel almak istiyorum
yılda 12 15 bin km yapıyorum ki dizel ve ekonomik bir şey olursa emin olun 20 bin km çıkar bu çok daha fazla gezerim sanırım