Gönderen Konu: Jetta Türkiye Sosyal Sorumluluk Projesi  (Okunma sayısı 1838 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
Jetta Türkiye Sosyal Sorumluluk Projesi
« : Ekim 09, 2013, 21:48:36 »
değerli forumdaşlar;

üyesi bulunduğum otomobil forumu olan bir diğer forum www.jettaturkiye.com' da yaklaşık bir senedir sosyal faaliyetler kapsamında bazı okullarda bulunan öğrenci kardeşlerimize çeşitli yardımlarda bulunduk. bu yardımları yeri geldi maddi olarak yeri geldi kullanılmayan kıyafetler, ayakkabılar vb. olarak gerçekleştirdik. ne mutlu ki hiçbir yardımda bir art niyet olmadan tümü tam yerine ve zamanında ulaştı. son projede ise kardeşlerimize projeksiyon veya barko cihazı diye de bilinen cihazdan satın almak istiyoruz. konunun açıldığı jetta forumda belli bir tutar toplandı. ancak halen eksik bir miktar bulunmakta. bende naçizane hem jetta forum yöneticilerinden hem de forumumuz yönetiminden izin alarak bu konuyu sizlerle de paylaşmak istedim. bu cihazın alımı öğretmen bir arkadaşımız vasıtası ile yapılacaktır. bu konuda yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımıza özelden ulaştıklarında gerekli hesap numarasını verebilirim. isteyen buraya miktarını yazabilir. saklı kalmasını isteyenlere de saygı gösteririz tabi ki.

konu ile alakalı olarak bir güven sorunu yaşanabilir ki bunu da saygıyla karşılarız. ancak ben şahsım adına bu faaliyetin tamamen amacına uygun yapıldığının kefiliyim.

konuyla ilgili tartışma haricinde ve saygı çerçevesinde tüm yorumlara açığım.

ayrıca bu faaliyet için başlık açmama izin veren yönetimimize de teşekkürlerimi sunuyorum.

konunun ana başlığına http://www.jettaturkiye.com/sohbet/3683-jetta-t%FCrkiye-sosyal-sorumluluk-projesi-3.html#post96100 linkinden ulaşabilirsiniz.

saygılarımla.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Toyota Club Türkiye

Jetta Türkiye Sosyal Sorumluluk Projesi
« : Ekim 09, 2013, 21:48:36 »