0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar abiler merhaba,Yeni corolla mı bugün aldım. Yolda giderken direksiyonun hafiften sağa kırık bir vaziyette aracın düz gittiğini fark ettim. Bazı arkadaşlarım bunların rot-balance ayarı olmadığı için böle olduğunu söylediler ancak yeni aracın balans ayarını yaparlar diye düşünüyorum ne yapmam gerek sizce.
bugun bana arabayı satan danışman ile görüştüm ve hidrolik direksiyonlu araclarda olabilir gibi saçma sapan bir cevap aldım. Cumartesi inşallah servise götüreceğim. Kızın dediğide saçma ilk defa hidrolik direksiyonlu araç kullanmıyoruz ya var bi sıkıntısı belli. Ayrıca yollar düzgün yollarda sıkıntı yok herseferinde dikkat ediyorum kaymak gibi yollarda dahil yine aynı. Direksiyonu düz konuma getiriyim diyorum araç sağa gitmeye başlıyor. işin özü direksiyon sola hafiften kırılmış bir vaziyette araç düz gidiyor.
Aynı sıkıntı bende de var fakat benim araçta düz gidebilmek için direksiyonun biraz sola çevrili olması gerekiyor.Durumu servisle konuştum 1000 bakımında ayar yapılacak dediler.
Dün 1000 bakiminda direksiyonu duzelttiler ama ne yapildigi konusunda bilgi vermediler sanirim basit bir islem cünkü bakim uzun surmedi
Ben aracla ilgili birsey soracağım. Bu kapıları kitleme ve açma tuşu ışıklandırmalımı değilmi çünkü ışıklandırma varsa benimki yanmıyo aynı zamanda bu dikiz aynalarını ayarlamak için sağ ve solu seçtiğimiz düğme ve dikiz aynalarını açma kapama düğmesi ışıklandırmalı değil onlar ışıklandırmalı değilmi yoksa aydınlatmalıda benimkindemi sorun var eğer gene bi sıkıntı varsa aracı bi expertize götürecem çünkü iyiden iyiye huylanmaya başladım.Ayrıca bu direksiyondaki yamukluğu rot ayarıyla düzelttiler. tam hassas olmasada eskisinden iyi.