Gönderen Konu: 2012 Avensis E&E USB  (Okunma sayısı 1062 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
2012 Avensis E&E USB
« : Ekim 07, 2013, 15:48:08 »
Arkadaşlar Kolçaktaki usb girişine usb belleği takıyorum fakat hiç bir tepki alamıyorum farklı belleklerle denedim olmadı acaba çözümü var mı? Hangi formatta biçimlendirmek gerekli belleği ya da farklı bir yöntem söyleyebilecek var mı?

Toyota Club Türkiye

2012 Avensis E&E USB
« : Ekim 07, 2013, 15:48:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
Ynt: 2012 Avensis E&E USB
« Yanıtla #1 : Ekim 07, 2013, 17:30:06 »
Arkadaşlar Kolçaktaki usb girişine usb belleği takıyorum fakat hiç bir tepki alamıyorum farklı belleklerle denedim olmadı acaba çözümü var mı? Hangi formatta biçimlendirmek gerekli belleği ya da farklı bir yöntem söyleyebilecek var mı?

Murat Bey, hiç kullanmadığım biçimlendirilmiş bir USB belleğe direk .mp3 dosyasını atarak denedim ve çalıştı, sıkıntı yok. USB bellekten farklı cihazlar takarak denediniz mi; iPod, iPhone, mp3 player gibi ya da USB belleği biçimlendirip. Bunlara rağmen çalışmıyor ise soket kısmında sıkıntı vardır büyük ihtimal.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ekim 07, 2013, 19:42:30 »
Usb bellek fat 32 olması lazım ayrıca flaş bellek olması lazım hard disk şeklindeki bellekleri açmıyor ipod ve ı fon  u tanıyor
ZAMAN VE SÖZLER DİKKATLİ KULLANILMALIDIR İKİSİDE GERİ ALINMAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Ekim 08, 2013, 23:56:34 »
arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. fırsat bulup bakamamıştım cevaplara. yarın ilk iş fat32 ile biçimlendirip deneyeceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Ekim 09, 2013, 16:00:36 »
Atilla bey verdiğiniz bilgi için teşekkürler biçimlendirirken dosya sistemini fat32 setiçğimde çalıştı ntfs seçtiğimde araç belleği görmüyordu. Umarım bu sorunu yaşayanlarda bu sayede cevap bulurlar.