Gönderen Konu: ISO Oynatıcı?  (Okunma sayısı 6439 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Ynt: ISO Oynatıcı?
« Yanıtla #20 : Ekim 09, 2013, 14:16:20 »
  Akşam biraz bakma fırsatım oldu. İlk dosyada iso uzantılı görünen ana video(sanırım içinde audio da var) dosyasını çıkartınca çoklu video vs. dosyası oluşuyor. Orada 4 adet ana(film) dosyası mevcut görünüyor. Bu 4 Vts dosyasının uzantısı da Vob. Şimdi bunlar birleştirip Mkv yapmak lazım.
 İlk dosyayı flash bellek ile tv 'ye bağlayınca tv bu görüntü dosyasını görmüyor bu arada.
Hakan hocam;
ISO dosyaları ile işlem yapamazsınız. ISO içeriğindeki dosyaları bir yere aktarıp (vob,ifo,bup) onlar üzerinden convert yapmalısınız. ISO bir görüntü formatı değildir. ISO->DVD/CD'lerin sıkıştırılmış derlemesidir.
DVD'lerdeki içerik aşağıdaki fotograftaki gibidir.
Büyük boyutlu olan vob dosyalarda, görüntü ve ses vardır. Diğer IFO ve BUP dosyaları menüyü oluşturan parçalardır.
Siz convert ederken, DVD to AVİ ve DİVX seçmelisiniz ve hedef olarak ISO dosyasını açtığınız klasörü işaretlemelisiniz.
Program konumdaki vedoyo derleyecektir ve sonrasında gerekli dönüşümü yapacaktır.
Kolay gelsin

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 09, 2013, 14:16:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 09, 2013, 17:19:59 »
hedef olarak ISO dosyasını açtığınız klasörü işaretlemelisiniz.

Çok güzel paylaşımlar, akşama ya da hafta sonu buna girişirim ama şu belirttiğinizi açabilir misiniz mümkünse? Yani dosyayı önce sıkıştırılmış halinden çıkarıyorum. Sonra dönüştürücü ile işlem yaptıracağım ama burada hedef klasörü çeviri yapmak için aldığım klasör mü seçeceğim?

Bu arada filmi de söyleyeyim, Tarzan ve Weissmüller 'in.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 09, 2013, 17:39:29 »
Çok güzel paylaşımlar, akşama ya da hafta sonu buna girişirim ama şu belirttiğinizi açabilir misiniz mümkünse? Yani dosyayı önce sıkıştırılmış halinden çıkarıyorum. Sonra dönüştürücü ile işlem yaptıracağım ama burada hedef klasörü çeviri yapmak için aldığım klasör mü seçeceğim?
Bu arada filmi de söyleyeyim, Tarzan ve Weissmüller 'in.
Aynen öyle. Önce ISO'dan çıkarıyoruz, sonrasında KAYNAK dosyayı/ları programa veriyoruz. Görüntü formatını seçiyoruz, kalitesini ayarlıyoruz.
Hedef klasör konusunda özgürsünüz. Dönüşen dosyayı nereye isterseniz kaydettirebilirsiniz. Öntanımlı ayara dokunmazsanız, program otomatik bir yer ataması yapar ve dönüştürme bitince klasörü otomatik karşınıza açar. Aşağıdaki videoyu izleyin, az çok anlarsınız ne olduğunu.

Total video converter 3.50 Tutorial video (Download + Serial) Türkçe Anlatım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 09, 2013, 21:02:34 »
iso dosyasında audio_ts ve video_ts klasorleri vardır muhtemelen. yani bunlar bildiiğimiz VCDlerdeki dosyalar...
PC'yi televizyona baglayabiliyor musun? Eger cevabın evet ise filmi PC'de oynatabilir ve televizyonda izleyebilirsin.
Filmi izleyebilmek için, iso dosyasını direk VLC ile açabilirsin. çevirme birleştirme vs ile ugrasmana gerek kalmaz. altyazı filmin içinde gömülüdür. filmin menüsü çıkar menüden altyazıyı seçebilirsin..
2013 Yeni Auris 1.6 Advance Multidrive S (Gümüş Gri)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 10, 2013, 09:46:32 »
iso dosyasında audio_ts ve video_ts klasorleri vardır muhtemelen. yani bunlar bildiiğimiz VCDlerdeki dosyalar...
PC'yi televizyona baglayabiliyor musun? Eger cevabın evet ise filmi PC'de oynatabilir ve televizyonda izleyebilirsin.
Filmi izleyebilmek için, iso dosyasını direk VLC ile açabilirsin. çevirme birleştirme vs ile ugrasmana gerek kalmaz. altyazı filmin içinde gömülüdür. filmin menüsü çıkar menüden altyazıyı seçebilirsin..
Bunu yapıyorum normalde ama alt yazı ayrı bir dosya(filme gömülü alt yazılarda türkçe yok) ve alt yazıyı harici olarak filmle göstermem gerekiyor. Vlc 'de bunu yaptığımda harici alt yazıyı nedense almıyor. Kodekler de tamam aslında K-lite 64 bir, 9.9.9 var mesela. Ffdshow da mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 10, 2013, 20:03:02 »
filmi başlattıktan sonra, subtitle dosyasını tutup VLC üzerine atmayı dener misin? Ben denedim oldu. Gerçi bendeki iso dosyasında türk filmi vardı. Alakasız bir subtitle dosyasını attım, çalıştırdı. Subtitle senkronize ise güzel olur değilse işin zor :)
2013 Yeni Auris 1.6 Advance Multidrive S (Gümüş Gri)