0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şirketlerin beyanlarına göre Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, en az yakıt tüketen 10 otomobil listesini açıkladı.
liste skoda dan vw den geçilmiyor, bu nasıl tarafsızlık Onca aracın arasından bu kadar ağırlığına rağmen passatlar nasıl ilk 10' girmiş? golf dese bi derece anlarım
Anketin ilk sayfasından alıntı:http://binekarac.vw.com.tr/bluemotion-main.aspxSamet bey; WV Bluemotion teknolojisinden bihabersiniz galiba...Corolla d4d 4.1 ortalama yakıyor. WV 1.6 motor ile 4.1 yaktığını beyan etmiş.
Ha bu teknik verilere bakılarak yapılan bir sıralamadır diyorsanız, yine yemedik
Sıralamada iddiaci değilim, karşılaştırmayı ben yapmadım, haberi de ben paylaşmadım. Kimseye bir şey yedirme niyetinde değilim. Umrumda değil..... Sadece Sizin sorunuza yanıt yazdım. Passat'ın fabrika verisine baktım, 4.1 yazmışlar. Ne kadar itiraf etmeseniz de, Siz de toyotayı kast ettiniz listede yok derken, ben de corolla dedim. Fanatiklik konusu da umrumda değil. Her kezin fanatikliği kendine. Gerçekler konuşunca, fanatiklik sağır kalır. [haberi okuyun isterseniz, teknoloji bakanlığı yapmış karşılaştırmayı. ben değil.]Syg