Gönderen Konu: RC Model Helikopter 4 Kanal Dış Ortam Uçuşlar İçin Fiyat ve Performans Avantajı  (Okunma sayısı 6415 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Abdulkadir selam :) hobbyrc den yıllar önce ayrıldım kavgalı bir şekilde çok detaya girmiyim ama ozamanlar bende arabacıydım, ve birsürü modelim vardı 1/5 ten tut ilk çıktığında revolardanda almıştım, offroad onroad truggy , yarış tecrübelerim benimde var :) ancak sizde viaconme denen admin , yani Ali  bize oyun oynayınca ordan soğudum ve kendi forumumu kurdum

bunlarda benim eski bebeğim :)   vidyo çok eskidir CNR da bir fuarda yer almıştım

Yapılan Modifiyeler..

- Carbon alt şase
- Carbon üst şase
- HPI sünger üstü Carbon
- HPI Carbon ön kule
- HPI Carbon arka kule
- HPI one way diff (PURPLE)
- Coilover amortisör seti
- Mor ayarlı kollar
- Purple Bumper (Mor ön Sünger)
- Mor Jant vidaları (HPI Aluminum Thin Locknut Purple )
- Mor Jant içi Hex Hub
- Kırmızı özel dizayn Motor Soğutucusu (Sprint 2 ye her soğutucu uymuyor malesef )
- HPI Arm Brace Set Purple
- Yokomo D1-M 15T motor
- Bravo Moped 10T - 30T arası Mosfet ESC
- 3Racing Super Lightweight Antenna Mount Purple (Mor Anten Tutucu)
- HPI Urethane Belt S3M 507 UG 4mm Sprint RTR (Ön Kayış)
- HPI Urethane Belt S3M 174 UG 4mm Sprint RTR (Arka Kayış)
- HPI Aluminum Center Pulley 15T Purple
- HPI Aluminum TP Hex Screw M3x8mm (5)
- HPI Aluminum TP Hex Screw M3x12mm (5)
- HPI Aluminum Cone Washers Purple (6)
- HPI Ball Differential Maintenance Set Sprint
- HPI MIP CVD Aluminum Purple RS4 Pro 4 (2)
- Robinson Racing Spur Gear 87T Stealth Pro
- Robinson Racing SuperLite Pinion Purple 48P 25T
- HPI Sway Bar Ball 5.8x10mm Purple Hellfire (4)
- HPI Aluminum Servo Mount 10mm Purple RS4 Pro 4
- HPI Steering Post 12x47mm Purple
- HPI Sway Bar Set 2.0mm/2.5mm/3.0mm Hellfire
- HPI Aluminium Front C HUB
- HPI Upright Set (Aluminium)
- HPI Aluminium Rear HUB (1/R/L)

ClubRC CNR 2008

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
birde şöyle bir çalışmam vardı bu zamanında dergiye çıkmıştı :d hatta şaka gibi bi olay var biri arayıp kardeş aracını çok beyendim satılıkmı ? TR de R35 yok sanıyordum dedi :D bende bu gerçek araba değil dedim :D :D :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Abdulkadir selam :) hobbyrc den yıllar önce ayrıldım kavgalı bir şekilde çok detaya girmiyim ama ozamanlar bende arabacıydım, ve birsürü modelim vardı 1/5 ten tut ilk çıktığında revolardanda almıştım, offroad onroad truggy , yarış tecrübelerim benimde var :) ancak sizde viaconme denen admin , yani Ali  bize oyun oynayınca ordan soğudum ve kendi forumumu kurdum

bunlarda benim eski bebeğim :)   vidyo çok eskidir CNR da bir fuarda yer almıştım

Yapılan Modifiyeler..

- Carbon alt şase
- Carbon üst şase
- HPI sünger üstü Carbon
- HPI Carbon ön kule
- HPI Carbon arka kule
- HPI one way diff (PURPLE)
- Coilover amortisör seti
- Mor ayarlı kollar
- Purple Bumper (Mor ön Sünger)
- Mor Jant vidaları (HPI Aluminum Thin Locknut Purple )
- Mor Jant içi Hex Hub
- Kırmızı özel dizayn Motor Soğutucusu (Sprint 2 ye her soğutucu uymuyor malesef )
- HPI Arm Brace Set Purple
- Yokomo D1-M 15T motor
- Bravo Moped 10T - 30T arası Mosfet ESC
- 3Racing Super Lightweight Antenna Mount Purple (Mor Anten Tutucu)
- HPI Urethane Belt S3M 507 UG 4mm Sprint RTR (Ön Kayış)
- HPI Urethane Belt S3M 174 UG 4mm Sprint RTR (Arka Kayış)
- HPI Aluminum Center Pulley 15T Purple
- HPI Aluminum TP Hex Screw M3x8mm (5)
- HPI Aluminum TP Hex Screw M3x12mm (5)
- HPI Aluminum Cone Washers Purple (6)
- HPI Ball Differential Maintenance Set Sprint
- HPI MIP CVD Aluminum Purple RS4 Pro 4 (2)
- Robinson Racing Spur Gear 87T Stealth Pro
- Robinson Racing SuperLite Pinion Purple 48P 25T
- HPI Sway Bar Ball 5.8x10mm Purple Hellfire (4)
- HPI Aluminum Servo Mount 10mm Purple RS4 Pro 4
- HPI Steering Post 12x47mm Purple
- HPI Sway Bar Set 2.0mm/2.5mm/3.0mm Hellfire
- HPI Aluminium Front C HUB
- HPI Upright Set (Aluminium)
- HPI Aluminium Rear HUB (1/R/L)

ClubRC CNR 2008

doğrudur hocam. ya var biraz sıkıntılı kişiler ama biz "rctema212" olarak sıkı bir grubuz. kendi içimizde çok iyiyiz. herkez abi kardeş. bazen ufak atışmalar oluyor tabi ama herkes birbirini tanıdığı için artık öyle sıkıntılarda olmuyor şükür. araç çok başarılı bu arada. ben de en son bumod daki on road yarışlara katılmıştım. ama dediğim gibi off road da daha iyiyimdir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti
arşiv açıldı madem. iyi seyirler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
İstanbulda yaşamanın avantajlarını çıkartın bakalım.

Bizde bakıp bakıp yalanalım agzımızın suları aksın.

:asikadam:
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti
İstanbulda yaşamanın avantajlarını çıkartın bakalım.

Bizde bakıp bakıp yalanalım agzımızın suları aksın.

:asikadam:
biraz öyle oluyor üstad. çok da uzak sayılmazsınız aslında ama.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • 6 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Toyota almaya karar verediğim zaman bu forum ile tanıştım. Hobi bölümünde de heli konusu açılması isabet olmuş 2-3 yıldır bu hobi ile uğraşmaktayım. Hobiye LAMA V4 , 4 kanallı coaxial tipi helikopterim ile başladım. Daha sonra kendim elektronik malzemelerini toplarım umuduyla ALİGN çakması COPTERX 450 pro v2 kit aldım, baktım astarı yüzünden pahalıya denk gelecek ALİGN 450 Sport v3 super combo kit siparişi verdim elektroniği içinde oluyor ALİGN supercombo kitlerin. meşhur hobbyking adlı siteden ucuz yollu bir kumanda aldım tabi idareten bi süre uçtuktan sonra ciddi bir kırım yaşadım ve 1 yıl ara verdim. Şimdi ise yeni spektrum dx7s kumanda aldım birde Align 450 pro v2 3gx kit topladım ince elektronik ayarlarını yapamadım ve malum kış yaklaştığı için ve birazda zaman bulamadığım için gene hobiyi askıya almak zorunda kaldım. İşin özü bu hobi bir başlayınca bağımlılık yapıyor ne kadar ara versen de bi yerden gene başlıyosun acayip bi uğraş işte. Başlamak isteyenlere nacizane tavsiyem bir adet similatör kumandası ile simülasyon uçuşları yapmaları( kumanda ve kırık simülatör programı linki için bana pm atabilirisiniz), ama illa birşey uçuruyum diyosanız konuyu başlatan arkadaşımızın kullandığı wltoys fixed pitch modeller gibi diğer fixed pitch modeller 6 kanala geçişte bana göre biçilmiş kaftan. Herkese kırımsız uçuşlar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 253000
  • Model Yılı: '06
  • 32 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Toyota almaya karar verediğim zaman bu forum ile tanıştım. Hobi bölümünde de heli konusu açılması isabet olmuş 2-3 yıldır bu hobi ile uğraşmaktayım. Hobiye LAMA V4 , 4 kanallı coaxial tipi helikopterim ile başladım. Daha sonra kendim elektronik malzemelerini toplarım umuduyla ALİGN çakması COPTERX 450 pro v2 kit aldım, baktım astarı yüzünden pahalıya denk gelecek ALİGN 450 Sport v3 super combo kit siparişi verdim elektroniği içinde oluyor ALİGN supercombo kitlerin. meşhur hobbyking adlı siteden ucuz yollu bir kumanda aldım tabi idareten bi süre uçtuktan sonra ciddi bir kırım yaşadım ve 1 yıl ara verdim. Şimdi ise yeni spektrum dx7s kumanda aldım birde Align 450 pro v2 3gx kit topladım ince elektronik ayarlarını yapamadım ve malum kış yaklaştığı için ve birazda zaman bulamadığım için gene hobiyi askıya almak zorunda kaldım. İşin özü bu hobi bir başlayınca bağımlılık yapıyor ne kadar ara versen de bi yerden gene başlıyosun acayip bi uğraş işte. Başlamak isteyenlere nacizane tavsiyem bir adet similatör kumandası ile simülasyon uçuşları yapmaları( kumanda ve kırık simülatör programı linki için bana pm atabilirisiniz), ama illa birşey uçuruyum diyosanız konuyu başlatan arkadaşımızın kullandığı wltoys fixed pitch modeller gibi diğer fixed pitch modeller 6 kanala geçişte bana göre biçilmiş kaftan. Herkese kırımsız uçuşlar :)

Kesinlikle katılıyorum fena bir hastalık bu. ben bir senedir off road hobi aracımı çıkaramıyorum yoğunluktan dolayı. ama hergün gider gözümün kenarıyla bakarım şöyle bi süzerim (hızlıca yanından geçerim ha fazla yüz vermem yoksa aklımı çeliyo :) ) velhasıl bu hobi için ciddi ciddi zaman gerekiyor. ama yıllar sonra bile içinizde varsa bu hastalık kendini pörtletip sizi sürükleyebiliyor.

En azından kendim için ayırdığım bütçemi kahve bar köşelerinde değilde böyle sosyal eğlenceli şeylere harcıyorum. Hem beyni eğitiyor. bir heli bir uçak uçurmanın hele zor şartlarda olasılık ve rüzgar hesaplamaları fena:)
Avensis 1.6 Comfort 2006

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti
Kesinlikle katılıyorum fena bir hastalık bu. ben bir senedir off road hobi aracımı çıkaramıyorum yoğunluktan dolayı. ama hergün gider gözümün kenarıyla bakarım şöyle bi süzerim (hızlıca yanından geçerim ha fazla yüz vermem yoksa aklımı çeliyo :) ) velhasıl bu hobi için ciddi ciddi zaman gerekiyor. ama yıllar sonra bile içinizde varsa bu hastalık kendini pörtletip sizi sürükleyebiliyor.

En azından kendim için ayırdığım bütçemi kahve bar köşelerinde değilde böyle sosyal eğlenceli şeylere harcıyorum. Hem beyni eğitiyor. bir heli bir uçak uçurmanın hele zor şartlarda olasılık ve rüzgar hesaplamaları fena:)

hem zaman hem para. ikisini de senkron ayarlamak gerek bu hobiye. yoksa bir şeyler illaki eksik kalıyor. malum yurt içinde parçalar bir hayli pahalı. ama ne olursa olsun hobiyi bırakmak çok zor. ara verilir ama bırakılmaz. isterse araya yıllar girsin. valla bir kumandayı eline almana bakar :)