0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla daha önce devamlı 4 çeker LR defender kullanıyordum, o bile çok daha yumuşaktı, ön akslar devrede diilken park halinde çok daha yumuşak olmalı gibi geliyor bana...serviste aynı sizin dediklerinizi dedi gerçi:) toyotaların ki çok yumuşak olmaz dediler...neyse bir ara gösteririm.
hah aynen öyle valla:))))çok iyi tarif ettiniz...serviste bi tane aynı kasa 96 var, ona bakayım en son..hakikaten aynı benimki gibiyse yapacak birşey yok:)
en sonunda direksiyon pompası komple çıkma toyota ile değişti..zaten üstündeki pompa başka bir araçtan uydurmaymış...toyota olsa hayatta bozulmazdı zaten eminim:):)şu anda iyi, memnunum...herkese teşekkür.
Selam. Arkadaşlar zaten olabilecek her yönden konuyu açıklamış bence. Benim tavsiyem de arkadaşlara ek olarak ön düzen ayarlarının bilgisayarlı bir rot-balansçıda yaptırmanız yönünde olur. Eğer ayarlarda bozukluk var ise özellikle bilgisayar ile hassa olarak yapılan düzeltmelerden sonra direksiyonda hafifleme hissedersiniz.
sadece pompa (iyi durumda orjinal çıkma) değişti...işçilik, zart, zurt, girmişken aks havalandırmalarının yükseğe alınması (derin su geçişi için) toplam 560 yeeteele:)
bu arada bir not: geçmişte plymouth marka amerikan arabam varken bilgisayarlı rotcularda kaydı olmadığından ankara konya yolu-erdem kardeşler rot balans servisi ile tanıştım...halen tüm ayarı manuel yapıyorlar ve yeni eski tüm araçlarımı buraya götürüyorum...gayet memnunum..standart arabalarda belki bilgisayarlı sistem iyidir ama hep cins ve saçma sapan arabalar kullandığımdan ötürü erdem kardeşler benim ikinci adresim oldu:)))))