0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Trafik cezalarını size değil ikamet etmekte olduğunuz yerin muhtarına teslim ediliyor ve o teslim aldığında size tebliğ edilmiş sayılıyor. Tabi muhtarda 50 kişilik mahalle muhtarı olmadığından uğraşmıyor.
Hakan bey geçmiş olsun. Ertan bey şayet dediğiniz gibi bir durum söz konusu ise bence muhtar hakkında da gerekli işlemlerin yapılması için başvurulmalı.
Şunu da hatırlatmak isterim, OGS cihazlarının güncelleme yapılması gerektiğini aksi taktirde cihazda okuyamama sorunu doğduğunuve cezaya dönüştüğünü hatırlatmamda fayda var.
sercan detayını biraz daha açabilir misin... ilk defa duydum bu durumu, ogs pilinin bittiği ve ogsnin arızalı olduğu durumlarda kaçak geçişe maruz kalınıyor, fakat hesap da bakiye varsa sıkıntı olmuyor diye biliyorum...
gözünüz aydın hakan bey sorunun halledilmiş olmasına sevindim.sercan bu dediğini ilk defa duydum nasıl bir güncelleme yapılması gerekiyor? yada hangi durumlarda ?
Abilerim başima gelmişti oradan biliyorum. Yaklasik 2 sene once cihazin calismama sebebiyle gittigimde cihazin calistigini sadece guncelleme gerektiğini söylediler guncelleyip verdiler. Normale döndü daha sonra araç degisiminde yeni cihaz verdiler
acaba bu durum; aracı değiştirdiğinde ogs deki eski plakanın devrinin yapılamması durumunda mı oluyor,normalde ogs içerisindeki bakiye 30 tl nin altına düştüğünde cihaz sahibine bilgi mesajları yada telesekreter aramasıyla bilgi geçiliyor ve önemsenmezse cihaz iptal ediliyor,cihazı iptal olan kişi ilgili banka vasıtasıyla(2-3 hafta sürüyor) yada karayollarının ogs yerlerine(1 saat) gidip "FORMATLAMA" işlemine tabii tutturuluyor diye biliyorum...allahdan ziraat "ogs web" kullanıyoruzda anlık görüyoruz...