0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut nerelerdesin yahu adam yag yakmaya baslamis
Yanliz daha kimse konunu iceriginib pek farkinda deel abilerim Ahmet kopegi isirmis megersem.
Ahmet dün bana "Abi güzel bir kurbanlık buldum istersen kurbana ortak girelim" diye mesaj atmış, haberin ola Sercan
Buralardayım abi .Abi iyi işte yağlarından kurtulur . Bu arada abi böyle konuşuyoruz arkasından kızmasın sonra .
Puuuuote author=seydi bektaş (9718) link=topic=54335.msg742860#msg742860 date=1380875716]sercan ben dün özellikle sormuştum köpeğe bişey olmuşmu diye:)))Köpek ilceyi terk etmis abicim, burda manyak cok beni ufalarlar diyerekten.
Puuuuote author=seydi bektaş (9718) link=topic=54335.msg742860#msg742860 date=1380875716]sercan ben dün özellikle sormuştum köpeğe bişey olmuşmu diye:)))Köpek ilceyi terk etmis abicim, burda manyak cok beni ufalarlar diyerekten.Abi sizin ortakliktan hic hayir cikmaz hele malzeme bir de bensem Puhahhaha Kizarsa buz koyariz Mahmut dert etme.
Abi nasıl dert etme adam köpeği ısırmış. Bize yapabileceklerini düşünmek bile istemiyorum.
Sizi bilmem ama Sercan'a neler yapacağını ben biliyorum
)))bir köye bir deli yeter demiştir:))ya bu arada okadar lakırtı dönüyorda ACD den neden hiç ses çıkmıyor:)) adam gerçekten kuduzmu oldu yoksa:)))
Ustu cizik baksana
Ahmet de bilmiyor kimi ısıracağını köpeği niye ısırıyorsun git Sercan'ı ısır.....
Seni de ben çizeceğim
Merhaba arkadaşlar, forumun önde gelen isimlerinden Ahmet Can Dil arkadaşımızı köpek ısırmış, durumu iyi korkulacak bir durum söz konusu değil ama köpeği ve Ahmet hastanede müşahede altına alınmış tedbir amaçlı. geçmişş olsun allah acil şifalar versin
Gecmis olsun dileklerini iletenlere tesekkurler.Son durum: Kopecigin durumu iyi Ahmetin ailesi bakmaya karar vermis.Ahmetede kiralik ev bakiyolarmis
neden ?? köpekten uzak dursun diyemi? ))))
Semtten Aileden komple uzak olsun diye aslında ama Köpek bahaneleri
Ne çekti garibim ya, bu kadarda yüklenilmezki
Kendisi yok ya meydanı boş buldu konuşuyor.