0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İddaları açacaktım ben ne oldu?Bi karmaşa oldu Acd köpek ısırmış dediler.. Dedim yapmaz etmez ama yorumları da okuyamadım.Kime geçmiş olsuna gidiyoruz..
Lan Sercan bu sefer uçan kafa geliyor sana Ahmet izninle konuyu açıyorum muhabbet devam etsin. Ahmet yok diye meydanı Sercan'a bırakmayalım
Kerem abi köpek iyi durumda. ACD'nin gözetimi devam ediyor. 1 gün takip edilecekmiş hal ve hareketleri.
Günün sonunda Sercan'a geçmiş olsun diyeceğiz galiba
Konu Otomobil Dışı sohbet ama bu forumda GÜLMECE KOMEDİ FIKRA bölümüde var o zaman bu konuyu oray aç arkadaşım
Garip abi hep birlikte sana geliyoruz
Tolga değiştir şu profil fotonu artık...Bu senin 5 yıl önceki halin.. Nerden gözüme çarptıysa..İzmir Efesiyiz olum biz ... Gelenin göreceği de olur elbet.. Zamanında denize döktük yine dökeriz.. nokta
Abi hep geilip tartışacak halimiz yok. Aramızdan birini de kurban vermek gerekirse eğer hazır bir kurbanımız var zaten... Varsın feda olsun ACD ye
Öyle görünüyor abi. Kendisine söyledim valla karanlıklardan geçme ne olur ne olmaz diye ama bilemiyoruz yinede.
Bu durumda Sercan'da Bizans oluyor galiba Valla ACD bu yakın zamanlarda Sercan'ı yakalarsa, Sercan'a gerçekten geçmiş olsun demek zorunda kalabiliriz
Bu durumda Sercan'da Bizans oluyor galiba
Ahmet Can Dil arkadaşımıza geçmiş olsun. Konuda bu kadar makara döndüğüne göre bir sıkıntı yok anlaşılan.
ACD yi mi köpek ısırmış??? köpeğin durumu nasılmış?ahmetime büyük geçmiş olsun.......aklıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum:kadın belediyeyi arar ve sokak köpeklerinden şikayetçi olduğunu söyler,telefondaki yetkili köpeklerin kulaklarında küpe varsa sorun olmayacağını çünkü onları kısırlaştırdıklarını ifade eder.Kadın buna çok sinirlenmiştir ve adam şu cevabı verir."beyefendi;ben köpeklerin baan tecavüz etmesinden değil bana saldırmasından korkuyorum.."paylaşmak sitedim tekrar geçmiş olsun ....
Paylaşmadan önce keşke diğer iletilere de baksaydınız. Yaşanmış olan bu olayın ses kaydını bulabilirdiniz