Gönderen Konu: Avensis kasko fiyatı  (Okunma sayısı 2007 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Avensis kasko fiyatı
« : Ekim 01, 2013, 21:09:19 »
2012 avensis kasko 1633 tl tutmuştu 06 plakalıydı plaka değişikliği yaptım 34 oldu 700 tl fark istedi sigorta şirketi bende ödemedim ve poliçeyi iptal ettiler, full kasko yapmışlardı yetkili serviste onarım vs. şimdi 1600 tl ye tamiri yetkili servisin anlaşmalı yerlerinde yapılarak olan kaskonun fiyatı ise 1600 tl yaptırmak mantıklımı? Yani yetkili servis ile anlaşmalı servis arasında fark olabilirmi ve kasko benim adımamı olur yoksa arabayamı yapılır bu aracı sattığımda veya satmadan diğer aracıma kaskoyu geçirebilirmiyim? Ve kaskonun indirimi sürekli benimle olurmu? Arabayı satınca vs gibi şeylerde indirim ortadan kalkıp sıfırdanmı başlar normal sigorta poliçesi gibi?

Toyota Club Türkiye

Avensis kasko fiyatı
« : Ekim 01, 2013, 21:09:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis kasko fiyatı
« Yanıtla #1 : Ekim 01, 2013, 21:30:25 »
Anlaşmalı degilde yetkili servisle olan kaskoyu yaptırmanız daha mantıklı.kaskoyu bu arabayı satsanız bile yeni aldıgınız arabaya hasarsızlıgı ile geçirebiliyorsunuz ve hasarsızlıgınız devam ediyor.yani zeyilname yapabiliyorsunuz
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ekim 01, 2013, 21:35:19 »
Anlaşmalı degilde yetkili servisle olan kaskoyu yaptırmanız daha mantıklı.kaskoyu bu arabayı satsanız bile yeni aldıgınız arabaya hasarsızlıgı ile geçirebiliyorsunuz ve hasarsızlıgınız devam ediyor.yani zeyilname yapabiliyorsunuz
700 tl fark az değil anlaşmalı servisler basit kaportacılar değildir herhalde? + Yetkili servis mercedesin bile sanayilere  kendinden geçmiş mercedesleri getirdiğini biliyorum ve parça olarak yine orjinal toyota parçası kullanılıyormuş fakat tek farkı anlaşmalı servis yapıyormuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 01, 2013, 21:53:13 »
700 tl fark az değil anlaşmalı servisler basit kaportacılar değildir herhalde? + Yetkili servis mercedesin bile sanayilere  kendinden geçmiş mercedesleri getirdiğini biliyorum ve parça olarak yine orjinal toyota parçası kullanılıyormuş fakat tek farkı anlaşmalı servis yapıyormuş.

Anlaşmalı servis adı üstünde.
Neden onunla anlaşılmış hiç düşündünüzmü?

Ben benim kesemi düşünmeyen adamla niçin anlaşayım ki?

Şimdi bunu sigorta olayında düşünün. Cevabı bulacaksınız.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ekim 01, 2013, 21:57:32 »
Anlaşmalı servis adı üstünde.
Neden onunla anlaşılmış hiç düşündünüzmü?

Ben benim kesemi düşünmeyen adamla niçin anlaşayım ki?

Şimdi bunu sigorta olayında düşünün. Cevabı bulacaksınız.
Parçalar orjinal olacak ama bi işçiliğe kalıyor iş ve ben iyi biliyorumki mercedes servisi 200 bin tllik aracı göztepe oto sanayi sitesine getiriyor.
Birde bunu düşünün.
Wolksvagenin de böyle yaptığını biliyorum şahit oldum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 01, 2013, 22:14:51 »
Parçalar orjinal olacak ama bi işçiliğe kalıyor iş ve ben iyi biliyorumki mercedes servisi 200 bin tllik aracı göztepe oto sanayi sitesine getiriyor.
Birde bunu düşünün.
Wolksvagenin de böyle yaptığını biliyorum şahit oldum.

Nasılki her servis aynı değilse her sanayide aynı değil. Parçanın orjinal olacağını dışarıdaki yerde takip etmeniz zor olur, işçilik vs düzgün olmazsa tekrar yaptırmanız zor olur. Zamanında bizimde bir aracımızın kapısına sürtmüşlerdi sanayide yaptırdık servisteki usta anlamadı ilk başta boyandığını. Ama belirttiğim gibi her zaman iyisini denk getirmek zor, olmasın ama şehirdışında bir şey olduğunda olduğu yerdeki anlaşmalı yer ne şekilde olacak o durumuda düşünmek lazım. Ayrıca kaskoda hukuki koşullarda çok önemli.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ekim 01, 2013, 22:20:44 »
Nasılki her servis aynı değilse her sanayide aynı değil. Parçanın orjinal olacağını dışarıdaki yerde takip etmeniz zor olur, işçilik vs düzgün olmazsa tekrar yaptırmanız zor olur. Zamanında bizimde bir aracımızın kapısına sürtmüşlerdi sanayide yaptırdık servisteki usta anlamadı ilk başta boyandığını. Ama belirttiğim gibi her zaman iyisini denk getirmek zor, olmasın ama şehirdışında bir şey olduğunda olduğu yerdeki anlaşmalı yer ne şekilde olacak o durumuda düşünmek lazım. Ayrıca kaskoda hukuki koşullarda çok önemli.
Şehir dışında aracın başına birşey geldiğinde aracı benim bulunduğum il' e getirirler herhalde?
Ustadan ustaya illaki fark eder ama belirttiğim gibi büyük markalı araçların bile sanayi sitelerine tamire geldiğini görünce   insanın içi rahat etmiyor 700 tl yi vermek için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 01, 2013, 22:24:34 »
Şehir dışında aracın başına birşey geldiğinde aracı benim bulunduğum il' e getirirler herhalde?
Ustadan ustaya illaki fark eder ama belirttiğim gibi büyük markalı araçların bile sanayi sitelerine tamire geldiğini görünce   insanın içi rahat etmiyor 700 tl yi vermek için.
Getirmeyebilirler, şöyleki kasko kapsamınıza göre değişmekte bu durum fakat size o noktada başka bir araç temini (belki olmayabilirde bu kapsamda yoksa) olduğu yerde onarım şeklinde olabilir. Dolayısıyla iyi araştırmak lazım, belki 700 lira fark var ama bir an gelir 7000 lira verseniz yapamayacağınız bir şeyi halleder o fark.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 01, 2013, 23:12:46 »
serviste yapılan her şeyin garantisi var iki gün sonra problemle karşılaşırsanız servise gitseniz bile düzelttirme şansınız var sanayide yapılan tamiratta problem çıkarsa özel servis arkasında duracakmı siz bu sefer sigorta şirketiyle ugraşacaksınız.agzınızın tadı bir defa kaçacak.altınızdaki araba bayagı pahalı bir makina bence bu kadar fark için riske girilmez.ben 98 senesinden beri kaskosuz gezmiyorum bir defa yaptırmayayım dedim 2003 senesinde vazgeçip yaptırdım 450 tl 10 takside yaptırdım kasko öglen 12.00 de bitti akşam eşim 18.00 civarında kaza yaptı 900 tl masraf çıktı  ;)bir an önce sonuçlandırın :)
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler