0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anlaşmalı degilde yetkili servisle olan kaskoyu yaptırmanız daha mantıklı.kaskoyu bu arabayı satsanız bile yeni aldıgınız arabaya hasarsızlıgı ile geçirebiliyorsunuz ve hasarsızlıgınız devam ediyor.yani zeyilname yapabiliyorsunuz
700 tl fark az değil anlaşmalı servisler basit kaportacılar değildir herhalde? + Yetkili servis mercedesin bile sanayilere kendinden geçmiş mercedesleri getirdiğini biliyorum ve parça olarak yine orjinal toyota parçası kullanılıyormuş fakat tek farkı anlaşmalı servis yapıyormuş.
Anlaşmalı servis adı üstünde.Neden onunla anlaşılmış hiç düşündünüzmü?Ben benim kesemi düşünmeyen adamla niçin anlaşayım ki?Şimdi bunu sigorta olayında düşünün. Cevabı bulacaksınız.
Parçalar orjinal olacak ama bi işçiliğe kalıyor iş ve ben iyi biliyorumki mercedes servisi 200 bin tllik aracı göztepe oto sanayi sitesine getiriyor.Birde bunu düşünün.Wolksvagenin de böyle yaptığını biliyorum şahit oldum.
Nasılki her servis aynı değilse her sanayide aynı değil. Parçanın orjinal olacağını dışarıdaki yerde takip etmeniz zor olur, işçilik vs düzgün olmazsa tekrar yaptırmanız zor olur. Zamanında bizimde bir aracımızın kapısına sürtmüşlerdi sanayide yaptırdık servisteki usta anlamadı ilk başta boyandığını. Ama belirttiğim gibi her zaman iyisini denk getirmek zor, olmasın ama şehirdışında bir şey olduğunda olduğu yerdeki anlaşmalı yer ne şekilde olacak o durumuda düşünmek lazım. Ayrıca kaskoda hukuki koşullarda çok önemli.
Şehir dışında aracın başına birşey geldiğinde aracı benim bulunduğum il' e getirirler herhalde?Ustadan ustaya illaki fark eder ama belirttiğim gibi büyük markalı araçların bile sanayi sitelerine tamire geldiğini görünce insanın içi rahat etmiyor 700 tl yi vermek için.