0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abilerim bu ay maddi yönden biraz zorlanıyorum ve elde para kalmadı. İş yok güç yok. İnternet üzerinden para kazanmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz. Herhangi bir ön ödeme yapmak istemiyorum.Sitede büyük ihtimal açıktan paylaşmak yasak özelden de atabilirseniz sevinirim.
1- Çok şey istiyorsun.2- Bulan olsa idi burada olmazdı.
Abi tek isteğim ön ödemesi olmayacak 2- Abi varda 200$ para lazım onun için
Senin sorunda çok küçükmüşBana bu ay 5000 lazım nasıl bulacam bilmiyorum.Legal bişiler bulursan bulursan banada anlatırsın.
İlke bulursan bana da haber var . Kazancımın yarısı senin .
Tamam abicim Bulalimda kazanci kalsin Ben link kisaltarak 3 haftada 2,7$ kazandim ugrasmadan ama o da yetmiyorki
İlke ben vazgeçtim
Internetten bilemem ama evde oturdugun yerden kazanabilirsin. Call centerlar evlere kisisel pclere program yukleyerek, size satış yaptırıp prim veriyorlar, bu tarz isler de mevcut.
Ben daha güzel bir fikir versem, mesela eminimki yakınlarınızda bir sürü part-time eleman arayan market, kafe benzeri yerler vardır. Hem azda olsa sigortan yatar, hemde istediğin gibi para kazanırsın. Haftada 2 gün bilemedin 3 gün çalışmayla ortalama 400 lira maaş alırsın. Hatta bazı teknoloji firmaları dönem dönem alıyor bu tarz elemanlar, sadece ürünleri tanıtıyorlar ve haftada 3 gün çalışmayla kalabalık bir yerdeki şubesinde çalışıyorsan 800-900 lirayı buluyor aldığın maaş primlerle.Öyle internetten para kazanılsaydı şuanda kimse evinden çıkmazdı İlke unutma bunu. Önce kazandırıyor görünür, sonra hiç ummadığın bir şey olur fazlasıyla zarar edersin o işten.
ilke söylemeye gerek varmı
Aman para kaybetmeyeyim,kazanmasam da olur.
Teknoloji isi bana uyar gibi. Haklisin abi dediklerinde ama iste napalim
İlke haftada 1.5 gün bence güzel bir değer. Seni çok zorlamayacak şekilde bir iş bulup çalışman hem seni daha programlı yapar hemde kazanacağın paranın yanında birçok deneyim edinirsin. İnsanlarla ilişki kurma kabiliyetinde artar, bence yarın biraz çık gezin eve yakın yerlerde mutlaka bir şeyler bulursun sana uyan.
Abi eve yakin hic bir yerde yok valla hep bakiyorum is ilanlarina filan ancak universite taraflarinda belki guzel bir yer bulabilirim. Bakiyorumda is ilanlarina uzun sure abi
Al sana iş, madem bulamıyorsun. 1 ay eğitime gideceksin sonrasında seni tatmin edecek bir rakam alırsın maaş olarak. Bunun fazlası eksiği sana kalmış bir şey, ne kadar ürün satarsan o kadar artar. http://www.kariyer.net/is-ilani/teknosa-ic-ve-dis-ticaret-a-s-/part-time-satis-danismani-is-ilani/1049337/?tmpsno=1
Bak hic boyle is ilanlarina bakmamistim hep biyomedikal uzerine baktim Aslinda degerlendirmek lazim bir dusuneyim
Buna benzer çok ilan var, hem rahat olur senin için hemde paramı alamadım derdi olmaz.