0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun.Kısmandım desem yalan olur ama manuel olunca benim için hiç cazibesi kalmıyor.Allah nazardan saklasın.
Hayırlı uğurlu olsun.Mute düğmesi için, ses düğmelerinin altındaki mode düğmesini basılı tutmayı bir deneyin.
Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inş.Kesinlikle otomatik olmalıydı ama malesef çok para ama vitesin yumuşaklığı teselli ediyor:)Sanki bu düğmeden daha önce sesin kısıldığına dair birşey hatırlıyorum yarın sabahdan deniyeceğim ve inş öylede olacak sağolun.
Teşekkürler.Direksiyon tuşları içinde;Radyo dinlerken kanal değiştirme tuşuna basıp bırakırsanız hafızadaki sıradaki radyoya geçer.Kanal değiştirme tuşuna basılı tutarsanız otomatik arama yapar.Yalnız bu kombinasyon modellere ve yıllara göre tersi olabiliyor denemeden bilemezsiniz. Ama özellik hep var.
aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanınız. direksiyonda mute düğmesinin olmamasından bahsediliyor. sesi kısmak sorun değil
Teşekkürler.Mode tuşu sistemi açtığını biliyordumda sesi komple kesmek için lazım olduğunda hiç basılı tutmadım.Yukarıda basılı tutunca kesileceğide yazılıyor.
aracını iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...araç 1,6 mı 1,8 mi 2,0 mı?
makyajlı t27 kasanın 1800 cc yok.
sesi kesmiyorki radyoyu komple kapatıyor
Makyajdan 3 ay kadar sonra getirilmeye başladı.