0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orkun, faydalı paylaşımın için teşekkür ediyorum ve bu arada türkçe yazımı konusunda biraz daha özenli olmanı bekliyorum.
Bu akışmetrenin açılmış hali mi?gerçekten eğer öyleyse elinize sağlık güzel teşhiş ve tedavi..
Aslında madem orada bir işlemci var işlemciyle biraz olsun oynanılması lazım ve bu sayede ecu yanıltılıp performans artışı sağlanabilir diye düşündüm ama ne kadar olur bilmiyorum.
Kuvvetle muhtemel ecuyu yanıltma olayı olmayacaktır. Çünkü maf sensörünü yöndiren kısım ecu olduğundan ecudaki o kısmı yönlendiren yazılıma bir müdahale olmadan zor gibi geliyor.
Ama hava akışından aldığı bilgileri ecuya iletiyor oda direk olarak enjektörlere emir veriyor sonuç olarak yine bir yanıltma ihtimali doğuyormuş gibi duruyor. Yani ilk baş ecu emri verdikten sonra geri dönüş yanıltmalı olacak.
İşte ecudaki yazılım orjinal olursa ecu yine bildiği gibi yapacaktır. Ancak şu şekilde olabilir her iki kısımdaki yazılımda birbirine uyacak şekilde değiştirilirse sıkıntı yapmaz. Tabi bunu yapacak yer nerede dersen, bulursan banada söyle derim ancak
Ertan her zaman derim yine diyeyim.Toyotaya veriyon atamazsın. Ancak araya girerek ECUyu yanıltırsın.
Abi ECU yu yanılmakta ne kadar fayda sağlarki standart şekilde kaldığında. Yani değmeyebilir o şekildede.