Gönderen Konu: 09''Corolla ELegant  (Okunma sayısı 1096 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
09''Corolla ELegant
« : Eylül 30, 2013, 10:54:05 »
Arabama yapmış olduğum ufak tefek aksesuarları sizinle paylaşmak istedim . Sizce nasıl görünüyor eksik yönlerimi eleştirirseniz sevinirim . Arabama daha ne katabilirim ve neler olmamış hangilerini çıkarayım bilgi verirseniz çok mutlu olurum :) NOT: krom sis kapaklarını ben aldım taktırmamıştım bagajdaydı babam taktırmış söktürmüyor . Arabayı çok basit gösteriyor biliyorum ama ne söyleyip çıkarırım bilemiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim :)

Toyota Club Türkiye

09''Corolla ELegant
« : Eylül 30, 2013, 10:54:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '08
  • 16 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: 09''Corolla ELegant
« Yanıtla #1 : Eylül 30, 2013, 11:35:30 »
Abicim araban çok güzel maşallah. Bence öncelikle kendine bir yol çiz. Yapmak istediklerinle araban spor mu görünsün yoksa ağır mı görünsün ? Şu an biraz daha ağır bir modda. Krom detaylar bence çok iyi duruyor. Tek beğenemediğim bunca ağır görünümde difüzördeki kaplama olmamış.
92' Renault 9 Broadway (1992-1997)
97' Toyota Corolla 1.6 XEİ (1997-2008)
08' Toyota Corolla 1.6 Elegant (2008-...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Ynt: 09''Corolla ELegant
« Yanıtla #2 : Eylül 30, 2013, 12:07:26 »
Abicim araban çok güzel maşallah. Bence öncelikle kendine bir yol çiz. Yapmak istediklerinle araban spor mu görünsün yoksa ağır mı görünsün ? Şu an biraz daha ağır bir modda. Krom detaylar bence çok iyi duruyor. Tek beğenemediğim bunca ağır görünümde difüzördeki kaplama olmamış.

Çok teşekkür ederim Oğuz abi. Arabam nasıl görünsün bende bi karar veremedim spor görünmesi açısından neler yapabiliri mabi ne önerirsin ? Difizördeki kaplamayı başka bi araba da görüp yapmıştım ama bende sıkılmaya başladım sökmesi pek bi zamanı almaz ztn :)