0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar öncelikle İkinci Arabam olarak toyotayı seçtim, Hem genç işi, hem tasarruflu yakıt vs. vs. Bana hitap eden bir araç. Ve daha fazla uzatmadan Sorunuma geleyim, Öncelikle Araçımı alalı daha 2-3 ay olmadı, önceki sahibi bakımını Yaptırdığını söylesede, İçime sinmedi, Hava,polen,mazot filitresini değiştirttim, Fakat aracımda 2-3 haftadır Yüksek devirde isteksiz gaz yiyor, Daha önceleri böyle bir problemim yoktu Enjektör temizleyiciside kullandım, Yardımlarınız,Ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum, Saygılar.
Yanlış tarif etmiş olmayayım da hiçbir arza göstermiyor 3000 devir üzeri pusma yapıyor, Burda Araçları gösterdiğim bir ustam var, Mazot filitresini değiştirince 1-2 gün düzelir gibi olmuştu Ancak, yine eski haline döndü, performans kaybıda cabası,
onlar içime sinsin diye yaptırttığım bakım amaçlıydı zaten, Usta pusmanın Mazot filitresinden olduğunu söyledi bende değiştir dedim, Pazartesi ustaya baktırtacağım olmadı Doğru toyota servisine, Aracımı ilk aldığım halini Mumla arıyorum, Tavsiyeniz için teşekkür ederim, ilk defa başıma geldi, Babamada sordum oda ilk defa karşılaştığını söyledi her şeyin bir ilki varmış iyi forumlar iyi akşamlar.
otjinlal hava filitresi, mazot flit. vs eskişehire gitmeye vaktim olmadığı için burda taktırdım, Enjektör temizleyiciyi daha 2 defa atma fırsatım oldu aldığımdan beri 2 depo yakıtı anca bitire bildim, pazartesi servisine götüreceğim, Ne gerekiyorsa yapılacak,