0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yol bilgisayarinin tamiri mevcut forum içinde birçok konu var arama yapabilirsiniz. .Otomatik sanziman icin 90 bin km de bakim yapılır Araciniz hayirli olsun
Ahmet abi ben depo farları 250 tl ye almıştım adedini .. Ama arkadaş 160 tl ye bulmuş.. Bunlar motorlu motorsuz diye falan ayrılıyormu? yoksa ben mı kazık yedim Benim ilan da aşağıda...http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-avensis-2003-2006-t25-kasa-motorlu-on-far-takimi-134111244/detay/
depo farda xenon yok, kısa far h7 tipli... ben orjinal xenon farlardaki balastları ve far yükseklik ayar motorlarını söküp depo fara geçirdim. balastlarda gelen kabloyuda araya d2s h7 çevirici alıp farlara h7 ampül alıp taktım. hem otomatik yükseklik ayarı çalışıyor hemde muayeneden sorunsuz geçiyor.
mercekli xenonsuz farda var. avensis comfort olanlarda mercek yokmu onlarda xenonsuz... ayrıca eski kasa auris ondada xenon yok. sadece h7 ile d2s ampül tipi arasında tip olarak çok fark yok ondan oturuyo. ama normal ampül tipi h7 dir yani sorun çıkmaz
Agzımdan almışsın.
Sorunları epey azaltmışsınız.Uzaktan kumandanın genelde tuşları yırtılıyor bu nedenle çalışmıyor.Orjinalini bulamazsınız nette ise 10 TLlerde.
Ahmet geçen gün bende pilini değiştirdim benimkide yırtıldı şu anlık hallettim ama yedeklesem iyi olacak.link verebilirmisin veya ne şekilde temin edebiliriz