Gönderen Konu: Avensis 1.6 Comfort 2006 Model ve İlk Arıza - Deneyimleri Paylaşır mıyız?  (Okunma sayısı 3959 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 253000
  • Model Yılı: '06
  • 32 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
TOYOTA KAPI ALTI LAZER LOGO İTHALATÇIDAN TOPTAN & PERAKENDE SATIŞ

Evet abi bundan zaten sipariş verdim. Benim dediğim eşik yazısı abi. Avensis yazan direk. Lazer değil. Led tasarımlı kapı eşiğine monte edilen abi. Teşekkür ediyorum paylaşımın için. Saygılar
Avensis 1.6 Comfort 2006

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 253000
  • Model Yılı: '06
  • 32 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Selçuk bunlar ufak şeyler takma kafana abicim daha çok görüşür paslaşırız .  Ben arabayı değiştiricem yoksa planlarım arasında bu tarz şeyler de vardı artık yapmayı bıraktım desem yalan olmaz :)

Abi bende km si çok diye değiştirmeyi düşünüyordum ama aracımın sadece km si yüksek hamdolsun bi sorunum yok ve fiyatlara baktım 2. elde olsa bu konforda bu fiyata başka araç almak biraz imkansız gibi kendimide zorlamanın manası yok. tavandı kaportaydı bir kaç rütuş ve görsellik katıp zevkle kullanmaya devam bir süre daha 3 sene rahat gider zevkli bi şekilde. birde aracımın ilk sahibiyim 245.000 km yaptım abi çok şey paylaştım yaşadım bu araçla birazda duygusal bağ oluştu :D bundan öncede Passat 1.8T vardı o çok yakıyo diye kopması kolay olmuştu ve sıfır araç almanın zevki vardı. ALışmam uzun sürmedi. Bakalım abi Allah kerim. Saygılarımla
Avensis 1.6 Comfort 2006