0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tesekkur ederim Sercan Bey.Daha iyisi sizlerin de olur insallah.ben 2.0 motor benzinli aldim. ulkede diesel kalitesinin iyi olmamasindan dolayi satislari yok, benzinde ucuz onun icin dert etmedim .Artik Tr'ye gelince kara kara dusunurum
Çok güzel araç fakat LD tercihimdir.Hazır orada benzin derdi yok
Ahahaha Bizim tek derdimiz yakit ve vergi
Ah o vergiler yok mu,verginin vergisinin vergisini bile ödüyoruz.Yoksa şuanda kimbilir hangi araçlara sahip olacaktık.Mesela bir LC miz olabilirdi.
Bakü,deyim dostlar...Benzin ucuz gercekten. yaklaşık T.C. paramızla 1 lira.Rav4'ün full opsiyonlu modeliymiş aldığım. -deri koltuklar-otomatik vites-2.0 benzinli,v.s.sadece smart key özelliği yokmuş. oda memleketimin parasıyla yaklaşık 65bin lira..
İşte bir bunalım sebebi daha
benzin ucuz ama diğer giderler o açığı kapatıyor inanın. hayat çok pahalı maalesef.
Yinede buralardan iyidir eminim. Bu arada aracınızın resimlerini bekliyoruz.
Aracın hayırlı olsun abi
Teşekkür ederim kardeşim..İnşallah sen bizden daha erken yaşlarda kendi '0' aracını alırsın.
Hatırlıyorum da bundan beş sene önce idi sanırım BMW nin Azerbaycan sitesinde fiyatlara bakıyordum. En pahalı otomobili 120 000 dolar civarındaydı. Aynı araç BMW Türkiye sitesinde 250 000 Euro civarındaydı. İnsan kahroluyor. Aracınız hayırlı olsun. Fotolarını görmek isteriz gerçekten.