0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kontağa getirdiğimde solda ABS ışığı belli bir süre yandıktan sonra sönüyor, sağda ise yağ, şarj ve emniyet kemeri ışıkları yanıyor, çalıştıktan sonra ise bütün ışıklar normal olarak sönüyor. Emin olmak için hava akış debimetresinin kablosunu çıkartıp arabayı çalıştırdım bu gün çalışırken zorlanmasına rağmen yine herhangi bir ışık yanmadı. İlginizede ayrıca teşekkür ederim, ilk fırsatta oksijen sensörünü kontrol ettireceğim....
evet toyota yetkili servisine götürdüm arabamı ve arıza ışığının lambasının daha önceden sökülmüş olduğunu söylediler, yerine taktıktan sonra lamba yandı tabi, hata olarak oksijen sensörü gözüktü. Değiştirmeden arıza lambasının sönmeyeceğini belirttiler( bir kaç kez bilgisayardan kapatmalarına rağmen belli bir süre sonra tekrar yandı). Bende değiştirmeye karar verdim. Gelişmeler böyle inşallah şikayetlerimde bu değişimle beraber sona erer.
Serviste aynı fiyatı söyledi, büyük bir ihtimalle yarın taktıracağım, ilginize teşekkürler takıldıktan sonra sorunların düzelip düzelmediği hakkında tekrar yazarım...