0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biraz göz attım konuya ilginçmiş, donanımhaberde TSİ Tiguan'ını aynı sorundan iade eden birini görmüştüm bu arada..
mercedesin yoksa japona bineceksin...gerisi yalan
bence bu konuda karalıysanız değişim için falan elinizde servis fişleri varmı ? bu kesinlikle gerekli ve fişlerde ne yazıyor (durumu ispat için ) ? ikincisi yine bu konuda kararlıysanız sakın vakit kaybetmeyin onlar sizi durmadan oyalayıp zaman geçirecekler ...( vestelin klima olayında başıma gelmişti ) tüketici hakem heyeti buna bakarmı bilmiyorum bir araştırın , çünkü onların baktıkları fatura üzerinden belli bir limit var diye hatırlıyorum .. ( yinede araştırın ) bakmıyorsa eğer hiç doğuşla muhattap olmadan , direk elinizdeki servis fişleri ile davanızı açın kazanmanız yüksek ihtimal çünkü mal ayıplı , birde kullanma klavuzunda bu GTI larda yağ yakma probleminden bahsediyormu ? konrtol edin falan gibisinden bu çok önemli .
Kılavuzda 2000 km de 1 lt yag eksiltmesine dair bir ibare bulunuyor ve normalimiş, ama bunu doğuşun çeviride değiştirmediği ne malum?Hala beklemedeyim..
şuan kaç km de araç ?
Şu ülkedeki Mercedese binenler hariç ve Japon arabalara binenler hariç Diğer markalara binen araçların oranını bilmiyorum ama tahminimce %60 lerin üzerindedir. Bu kadar insan yalancıktan arabalara biniyor diyorsunuz çok anlamlı bir tesbit olmuş Bu değerlendirmeyi hangi tecrübenize, hangi araştırmalarınıza hangi deneyimlerinize göre yazdığınızı doğrusu merak ediyorum.