0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haklının yanındayız. Elinizde kanıt varsa, hakkınızı aramalısınız. Ancak anlamadığım bir durum var, "öneriler doğrultusunda buraya yöneldim" ne demek?
yağ yakan polo gti'larda sandık motor değişimi yapılıyor diye duymuştum sanki bir ara, yok mu öyle bir prosedür??Uğraştırıyorlar mı hala.
Bahsettiğiniz durum 2011 dekilerde sık yaşandı CTH motor kodlu olmayan versiyonlarda.Şu anki Gti larda 8 tanesi düzgünse 2 tanesinde bu sıkıntı yaşanabiliyor ama önceki versiyonlarda bu sıkıntı çok daha fazlaydı diyebilirim.Şans işi biraz da ama araç değişimi dışında hiçbir şeyi kabul etmiyorum karşı taraf bunu gayet iyi biliyor ki diyelim motor değişimini kabul ettim onu dahi yapmazlar böyle de büyük bir firma
Süleyman bey bende daha önce bu sorunu duydum ama bunun yanında vw nin sandık motor değişimi de yaptığını duydum . Bende toyota da bu sorunu yaşadım sizi anlayabiliyorum bence sandık motor değişimi önerirlerse bir düşünün derim . Yok böyle bir öneri yoksa hiç beklemeden hukuki süreci başlatın .
Karşı taraf şunu iyi biliyor ki;0 aracı motor değişimi için almadım bu nedenle düşünmeyeceğim ama dediğim gibi öyle bir öneri dahi sunmadılar. Ayrıca bunu vw nin başka modeli için yazıyorum(gti değildi yanlış hatırlamıyorsam) 2 kez motor değişimine gidilmesine rağmen yağ yakmaya devam etmiş araç.
böyle bir işlem için araç değişimi veya iadesi bence gereksiz olur, sonuçta araçta var olan yağ yakma problemi kalıcı olarak çözülebildiği taktirde, mahkeme yoluyla da böyle bir hak kazanabileceğinizi sanmıyorum......firma öncelikle bunun bir sorun olduğunu kabul etmeli, ona göre işlem yapmalı...bu arada bence aracınızı başka yetkili servislere de gösterin, servisten servise de fark edebiliyor bazen...hiçbir türlü çözüm alamazsanız sırasıyla VW Türkiye ve Tüketici mahkemeleriyle temasa geçin.