0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ama ben bu sesi seviyorum....
Abi bu buzzeri veya işte zilimi neyse bulursan haber ver
Ayıbettin, bir bulayım hele.
Bende yapmayı düşünüyorum güzel olur
İlke kim ne yapıyorsa sende aynısını istiyorsun Biraz yenilikçi ol.Herkes senden görüp yapsın Osman bey bir şey danışmam gerek.Koltuk altlarına ayak ucu aydınlatma yapmak istiyorum.Her kapıya ayrı ayrı bağlamam gerekiyor ya bunun için her lambaya devre-direnç vb. bir şeyler mi bağlamam mı gerekiyor?
Abi ilk önce yapılmışını görürüm yakışmışmı vb ondan sonra yapıyorum bende Yenilikçi olmak için money lazım
No money no honey diyorsun yani
yalnız tavan lambasından alırsanız kapı kapandıktan sonra ışık geç söneceğinden kapı kapandıktan sonra bir süre daha ses çıkarmaya devam edecektir.hatta sönerken yavaş yavaş söneceği için yani voltaj düşeceği için seste de değişiklikler olabilir diye düşünüyorum
En güzel alınacak nokta göstergedeki kapıların açık olduğunu gösteren simgenin bağlı olduğu hattan almak.
Direksiyonun sol alt tarafındaki o kabloya o kadar çok şey bağladım ki, o kablo demetinin içinde artık gözüm kapalı el yordamıyla bulabiliyorum Tavan lambasındaki geç sönme devresi sadece lambanın arkasında.
abi e12 lerde o devre nerede bilgin varmı? Bizim tavan lambasının kapı kısmı kısa devre yaptım daha yanmadı bende bagaj lambasından çektim kablo ama şimdide kapıyı kapattığım an ışık sönüyor
Valla İlke bununla ilgili bir konu vardı galiba ama şu an yerini bulamadım bir araştır istersen. Sizin araçlarda nerededir bilmiyorum. Bizim araçlarda imalat ve üretim bana ait olduğundan nereye koyduğumu iyi biliyorum
Tamam abi
Al burası. Hatta senin bile mesajın var. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=53557.0