0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar eşime araba almayı düşünüyorum corolla var ama büyük diye kullanamıyor o yüzden araba araştırıyoruz.Yeni auris le corsa arasında kaldık dizel düşünmüyorum benzinli alıp direk lpg taktırıcam.Yeni auris donanım ve performans bakımınından corsadan daha iyi ama corsa da fena durmuyor.Ailecek kullanacağımız bir araba düşünüyoruz tavsiyeleriniz neler ?
Eğer lpg taktırcaksanız toyota tavsiye ederim
Toyotayı her türlü tek geçerim ama aurisin önü corolla kadar corsa daha küçük diye corsa düşünüyoruz.
Auris ve Corsa ayrı segment araçları, onun yerine yaris mi corsa mı diye sorsanız daha iyi olur. Bu soruda da cevap yaris olur.
hondaların 2. Eli biraz ağır gidiyor gibi ve jazz ın tipini beğenmedim.Bugün corsaya bakma fırsatım oldu resmen oyuncak gibi çok küçük bir araba corolladan sonra minicik geldi auris hoşuma gidiyor ama otomatik vites almayacağım premium düşünüyordum onun da manueli yok neden çıkarmamışlar ki ?
15 gün cvt araç kullan dahada manuel araç kullanmam dersin hele bayanlar için cok daha büyük rahatlık bence cvt advance donanım bakımından doyurucu olur tabiki karar sizin.