Gönderen Konu: 2010 Yaris 1.33 Sol Special M/M dün satın aldım.  (Okunma sayısı 1170 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
2010 Yaris 1.33 Sol Special M/M dün satın aldım.
« : Eylül 21, 2013, 15:13:44 »
2010 Yaris 1.33 Sol Special M/M dün satın aldım. aracı kuaför tarife denen temizlik yaptırdım. En rahat ,en iyi, en konforlu koltuk kılıfı hangisini önerirsiniz?
Dünya nüfusu artıyor; ama insanlar azalıyor

Toyota Club Türkiye

2010 Yaris 1.33 Sol Special M/M dün satın aldım.
« : Eylül 21, 2013, 15:13:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: 2010 Yaris 1.33 Sol Special M/M dün satın aldım.
« Yanıtla #1 : Eylül 21, 2013, 17:13:46 »
rsimlerini ve aracla olan performanslarını ve düşüncelerinizi alalım biraz kullandıktan sonra bekliyoruzzz... hayırlı olsun bu arada
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2010 Yaris 1.33 Sol Special M/M dün satın aldım.
« Yanıtla #2 : Eylül 21, 2013, 18:02:04 »
Kardeşim 20 yıldır Toyata alıp satıyor. O Toyota hastası ve hayranıdır. Japonlar onu tanısa eminim fahri hemşehrilik beraati verirlerdi. :D Ben opel alacaktım, beni o ikna etti ve biraz da fiyatı uygun olunca İstanbul'dan gidip aldık. araç Yaris olmasına rağmen yola çok iyi kapanıyor. Yolda konfor ve sürüş mükemmel. Daha önceki aracım Fiat olunca, şimdi eşekten inip ata binmek gibi oluyor. ilk heyecan olduğu için her fırsatta araçla bir yerlere gitme bahanesi yaratmaya çalışıyorum.. Bakalım yakıt ne olacak.. Forumda böyle Yaris kullanıp, LPG taktıran var mı acaba? öncesi ve sonrası ne kadar fark ediyor acaba..
Dünya nüfusu artıyor; ama insanlar azalıyor