Gönderen Konu: ae 101 direksiyon mafsal  (Okunma sayısı 1266 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
ae 101 direksiyon mafsal
« : Eylül 19, 2013, 16:53:45 »
arkadaşlar herkese merhaba  :) benim sorunum direksiyonda çok aşırı bir ses vardı şöyleki asfaltta bile ses yapıyordu direksiyon tam düz konumda ileri geri oynuyordu baya boşluk yapmıştı ustaya götürdüm ön düzene baktılar tabla ve burçlarda bir şey yok kutuda oda tamir olsa yeni parası çıkar dedi parçacıya sordum yerli üretim sismak marka önerdi iki yıl garantili komple direksiyon kutusu rotlar ve rotbaşları üzerinde 180 tl +100 tl işçilik 280 tl masrafla gayet güzel oldu eskisinide verdiler ama stabilize ve yol yapımı olan yerlerde yine hafif tıkırtı var geçen mafsala baktım hafif boşluk oluşmuş mafsal sordum bulunmuyormuş nettede bulamadım şu an Erzincan iliç şantiyedeyim memlekkette baktırmayı düşünüyorum sizin tavsiyeleriniz neler acaba tornacı tamir edermi yada başka bi önerisi olan bulabileceğim bi yer şimdiden teşekkürler herkese

Toyota Club Türkiye

ae 101 direksiyon mafsal
« : Eylül 19, 2013, 16:53:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: ae 101 direksiyon mafsal
« Yanıtla #1 : Eylül 19, 2013, 17:33:40 »
  Selam, mafsala ulaşmak o kadar zor olmasa gere. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar da vardır. Ayrıca tıkırtı burcu da bu sese neden oluyor olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Ynt: ae 101 direksiyon mafsal
« Yanıtla #2 : Eylül 20, 2013, 16:14:22 »
Kutu komple değişti sıfır olarak tıkırtı burcu kutunun içinde yanılmıyorsam mafsal zaten debriyaj pedalının ordan görünüyor elimle oynattım boşluk belli oluyor direksiyonu sağa yada sola çevirince kasıntıdan boşluk kayboluyor