0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben satamıyorum bağlandım arabama....
sende ne var abla corollamı ?
hocaya gidip bir okutalım geçer, yani satılır hem 2. el piyasanın durgunluğu gider hande abla...
2005 te aldıgım sıfır Corollamı 2007 yılında Ankarada avukata satmıştım.1 yıl sonra beni aradı sorun var dedi ve arabayı bana bıraktı. LPG sistemini elden geçirmiştik. Ankarada LPG sisteminin canına okumuşlardı.Neyse 1gün ugraşıp düzeltip vermiştim.Hatta verirken beni Gebzeye bırakmıştı ailem orada idi.O zamanda arabam yoktu. Çocugum arabaya bindiginde hiç degişmemiş deyip sessiz sessiz aglamıştı.Arabanın sahibide bizi Adapazarı otobüslerine bırakıp İstanbula devam etmişti.Bu sahneyi ömrüm b***ca unutamam.
Valla bir yıl sonra seni niye arıyor ki arıza varsa gidip yaptırsın hiç uğraşamam valla
Kendisi bu arabayı 2 yıl önce sattı.Ama hala görüşüyoruz.Ben sattıgım arabalarda sürekli dost kazandım.Hiç ticaret boyutunu düşünmedim.
bende herzaman kefil oldum ama yani araba arıza var deyipte al bunu yaptır yoksa geri al gibi bir şey söylemeye hakkı yok bence 1 yıl diyosun sonuçta yardımcı olmak farklı bir şey tabiki