Gönderen Konu: Garanti Kapsamında Değişim  (Okunma sayısı 1123 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Garanti Kapsamında Değişim
« : Eylül 19, 2013, 00:35:48 »
temmuz ayında aracımın 40.000 bakımında servise koltuklarımda bulunan pütürleşmeleri gösterdiğimde koltuk minderlerinin ve kılıfların değişmesi gerektiğini söylediler.
Geçen salı sıpariş verdik ve cuma günü değişim yapıldı.  değişen parçalarar ise şunlardır;
sürücü ve ön yolcu oturma minderi ve kılıfı
ön yolcu yaslanma minderi ve kılıfı garanti kapsamından değişmiştir. Arkadaşlar beni asıl şok eden şey ise yapılan işlemlerin KDVsiz ve işçiliksiz fiyatının 2950 tl civarı birşey tutması oldu. aman koltuklara dikkat ve eğer koltuklarınızda deformeden şüpheleniyorsanız garanti bitmeden bir an önce servis yolunu tutmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca vites topuzunuda değiştirdiler 285 tl  imiş ve + 6tl işçilik.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Toyota Club Türkiye

Garanti Kapsamında Değişim
« : Eylül 19, 2013, 00:35:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
Ynt: Garanti Kapsamında Değişim
« Yanıtla #1 : Eylül 19, 2013, 00:39:12 »
temmuz ayında aracımın 40.000 bakımında servise koltuklarımda bulunan pütürleşmeleri gösterdiğimde koltuk minderlerinin ve kılıfların değişmesi gerektiğini söylediler.
Geçen salı sıpariş verdik ve cuma günü değişim yapıldı.  değişen parçalarar ise şunlardır;
sürücü ve ön yolcu oturma minderi ve kılıfı
ön yolcu yaslanma minderi ve kılıfı garanti kapsamından değişmiştir. Arkadaşlar beni asıl şok eden şey ise yapılan işlemlerin KDVsiz ve işçiliksiz fiyatının 2950 tl civarı birşey tutması oldu. aman koltuklara dikkat ve eğer koltuklarınızda deformeden şüpheleniyorsanız garanti bitmeden bir an önce servis yolunu tutmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca vites topuzunuda değiştirdiler 285 tl  imiş ve + 6tl işçilik.
İşte bu şekilde istenince yapılabiliyor demekki.Ama bazende bazı ileri zekalı arkadaşlar sizin durum için "yanlış oturmuşsunuz koltuğa,kullanıcı hatası" deyip çıkıyor işin içinden.Bu değişimi yapan ve size yardımcı olan herkese benden  :alkis:
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 19, 2013, 00:49:24 »
valla onu bir kere denemişlerdi benim kapı fitillerimde de sorun çıkmıştı ve garantiden değiştirmemek için ellerinden geleni yaptılar ben biraz uğraştım artık tanıyorlar beni.
ama dediğiniz gibi kullanıcı veya oturma hatası gibi bir şey deselerdi cevabımı çoktan hazırlamıştım.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 19, 2013, 01:05:09 »
30.000 km bakımında devir-daim pompasında terleme olduğu için garantiden değiştirilmişti yaklaşık 2 sene önce. 550tl masraf yazmışlardı. ayrıca direksiyondaki tuşlardan birinde soyulma oldu ve bütün tuşlar garantiden değiştirilmişti. onunda fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 280 tl civarındaydı.
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 19, 2013, 10:47:26 »
Sen japona bak hele. Vites topuzu 285 tl Maşallah :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...